PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hi2games Pbwc Sezonu Süper Lig 2. Hafta Maçları Devam Ediyor!


pexy000
03-03-2018, 12:12
Değerli Sonforum.org Üyeleri!

Hi2Games PBST 2018 - PBWC Sezonun'da 2. Hafta mücadeleleri aşağıdaki gibidir.

https://i.hizliresim.com/A1X2Rv.jpg

Masters Lig'de Derbi Haftası!

Hi2Gamestps://www.hi2games.com/Product/?g=46"]Hi2Games[/URL] PBST 2018 - PBWC Sezonu tam gaz devam ediyor. 2. haftaya girilirken tüm kategorilerde kritik maçlar oynanıyor, bu maçlar arasından seçilmiş 5 özel karşılaşma 4 Mart Pazar günü PBTV (http://youtube.com/pbespor) ekranlarında izleyenler ile buluşuyor. Öncelikle saat 13:00'da PBST Süper Lig özel canlı yayını ile başlayan günde, Alpha grubunda zirvenin takipçileri karşı karşıya geliyor ardından Delta grubunda lider INEXORABLE, Rescount karşısında sahneye çıkıyor. Bu canlı yayının bitimi ile saatler 16:00'ı gösterdiğinde Masters Lig 2. hafta maçları ekranlara geliyor. Lider Künyesizler, takipçisi Plan-B.Gaming dişli rakipler karşısında puan savaşı verirken hafta PBST Derbisi ile kapatılıyor. PBST'nin her sezon merakla beklenen mücadelesi World Judge ESC vs GPay Ice Esports Club saat 18:00'da PBTV (http://youtube.com/pbespor) ekranlarında, bu maçı kaçırmayın!


Lider INEXORABLE için büyük test!

Bu hafta Süper Lig'de zirve olmasa da büyük öneme sahip mücadeleler ekranlara geliyor. Haftanın ilk maçında Alpha grubunda zirveyi yakından takip eden iki ekip, NGUP``ESPORT ve PreFire karşılaşıyor. Günün ikinci maçında ise Delta Grubunda liderlik konumunda olan INEXORABLE, turnuvalara geri dönüş yapmaya çalışan Rescount'a rakip oluyor. Bu iki maç da 4 Mart Pazar günü saat 13:00'da PBTV (http://youtube.com/pbespor) (youtube.com/pbespor (http://youtube.com/pbespor)) ekranlarında izleyenlerle buluşuyor.

https://i.hizliresim.com/5Dn95z.jpg

13:00 NGUP``ESPORT vs PreFire (Alpha Grubu)

14:00 INEXORABLE vs Rescount eSports (Delta Grubu)


Alpha grubunun iki 9 puanlı ekibi haftaya birbirleri ile karşılaşarak başlıyorlar. Zirveyi 3 puan geriden takipte olan NGUP``ESPORT ve PreFire arasında oynanacak maçtan galip ayrılmayı başaran ekip diğer ekibi Alpha grubunda geriye itecek ve yarıştan kopmadan zirvede yerini koruyacak. Süper Lig Finali için avantajlı poziyonda bulunmak için zirveden kopmaması gereken iki tecrübeli ekibin mücadelesi saat 13:00'da start alıyor. Süper Lig'in bu haftaki 2. maçı ise daha farklı bir rekabete sahne oluyor. Kayıpsız INEXORABLE, tecrübeli isimlerden kurulu Rescount ekibine rakip oluyor. Rescount sezona istediği gibi başlayamamış olsa da çok tecrübeli ve geri dönüş yapma peşinde olan oyunculardan kurulu kadrosu ile Masters Lig takımlarına bile sıkıntı yaşatabilecek durumda. Sezon'un ilk periyodunda kadrosu henüz oturmamış olsa da bu maçta süpriz yapıp INEXORABLE'ın liderlik hedeflerine darbe vurabilirler.


Maçları canlı olarak PBTV (http://youtube.com/pbespor)'nin adresi youtube.com/pbespor (http://youtube.com/pbespor) üzerinden izleyenler ESPORTS2 serisi silahlardan kazanma şansı elde ediyor.

https://i.hizliresim.com/dONjyD.jpg

Masters Lig'de Derbi Haftası

Aksiyon dolu bir açılış haftası sonrası zirvede kıyasıya bir yarış başladı. İlk haftadan kayıp vermeyip çıkışa geçen 3 takım zirveyi paylaşıyorlar. Tüm bu ekipler bu hafta kritik mücadelelerde sahne alırken hafta derbi ile son buluyor. Masters Lig hız kesmeden aksiyon dolu maçlarla izleyenleri bekliyor.

https://i.hizliresim.com/bBE8zZ.jpg

16:00 Künyesizler e-Sports vs GameMonsters

PBWC sezonuna geçtiğimiz sezon bıraktığı gibi giriş yapan Künyesizler daha ilk haftadan ezeli rakiplerinden GPay Ice ESC'yi kenara iterek ilk haftadan kritik bir galibiyet ile lige giriş yapmıştı. Bu haftaki fikstüründe biraz daha rahatlasa da hız kesme lüksü bulunmayan genç yıldızlar 2. haftada GameMonsters ile karşılaşıyor. GameMonsters sezona büyük bir revizyon yaparak başladı, uzun süreli hazırlık periyodunda kadrosunu oturtmayı başaran ekip ilk haftayı pozitif kapatmayı başarmıştı. 2. haftaya aşırı zor bir mücadele ile giriş yapacak ekip için sezonun ilk büyük testi 4 Mart Pazar günü saat 16:00'daPBTV (http://youtube.com/pbespor)'de.


17:00 Plan-B.Gaming vs TORO

2017 4. Sezon'a büyük ümitlerle giriş yapan ama ardından final öncesi büyük yara alarak sezonu 3.-4. sırada tamamlayan Plan-B.Gaming yeni yıl ve yeni sezona tam hazır şekilde giriş yaptı. Zorlu maçlarını kazanmasına rağmen kağıt üzerinde favorisi olduğu mücadelelerde puan kayıpları yaşamasına alışılan ekip bu sezon bu görüntüsünü geride bırakmışa benziyor. İlk hafta oynadığı tüm maçlarda zorlansa bile mücadeleyi bırakmayan veteran ekip haftayı kayıpsız kapayanlar arasında. 2. haftada ilk rakibi TORO ise Masters Lig seviyesinde oyunu ne kadar özlediğini 1. haftadan canlı yayınla tüm takipçilerine gösterdi. Düzensiz bir ReLaxGame karşısında çok taktiksel bir oyun ortaya koyarak hem kadro kalitesini hemde takım bütünlüğünü iyi sergilemeyi başaran TORO ilk haftadan üst sıralara yerleşti. Haftanın Masters Lig kategorisinde ikinci maçı saat 17:00'da PBTV (http://youtube.com/pbespor)'de naklen ve canlı anlatımla sizlerle olacak.



18:00 World Judge ESC vs GPay Ice Esports Club

Haftanın son maçında PBST'nin iki dev ekibi karşı karşıya geliyor, PBST Derbisi 2. haftadan sahne alıyor. Bir tarafta PBIC-2017 temsilcisi World Judge ESC, diğer tarafta geçtiğimiz sezonun finalisti ve en çok şampiyonluk görmüş iki takım arasında yer alan GPay Ice ESC. İki takımın da taraftarları bu maçı merakla bekliyor. Tüm PBST sevenler ve PBTV takipçileri her sezon bu maçı iple çekiyor. Lig döneminin merakla beklenen mücadelesi, PBST'nin Derbisi, 4 Mart Pazar günü saat 18:00'da PB Espor'un ana kanalı PBTV(youtube.com/pbespor) ekranlarında sizlerle. İki ekip arasından World Judge ESC sezona hızlı ve kayıpsız giriş yapanlardan. Yüksek averaj ile rakiplerine fark atmayı başaran Azeri ekibi liderlik koltuğunda yer alıyor. GPay Ice ESC ise Künyesizler'e kaybederek liderlik için ilk hafta bir iddiada bulunamadı. Ciddi bir yeniden yapılanma içerisine giren ekip eski günlerine dönmek istiyorsa bu maçı mutlak suretle kazanıp yarışta geriye düşmemeli.


PBTV Canlı yayınını takip edenleri 2018 PBST özel serisi PBST-ES silahları kazanma şansı bekliyor.

https://i.hizliresim.com/XP3WQ3.jpg