PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sedat Uçan


kalitelisite
02-27-2018, 18:37
Tasavvuf ve ilahi müziğinin parlayan yıldızı olarak bilinen Sedat Uçan (https://www.sedatucan.com.tr/), parçaları ve yorumu ile sevenleri ve ilahi müziği hayranlarının sevgisini ve saygısını kazanmıştır. Küçüklüğünden itibaren tasavvuf ve ilahi müziğine ilgi duyan sanatçı bu alana yaşamını adamış ve ulusal ve uluslararası platformda binin üzerinde konser vererek sevenleri ile buluşmuştur. Tasavvufi organizasyonlarda ve diğer tasavvuf ve ilahi müziği ile sevdiklerinizi ağırlamak istediğiniz organizasyonlarda sanatçının performans göstermesini istiyorsanız ilgili numaralardan Sedat Uçan’ın menajeri ile iletişime geçerek randevu alabilirsiniz. Sedat Uçan Kaç Yaşında? Nereli?
Sedat Uçan 1975 yılında Erzurum’un bir köyünde doğmuş ve küçüklüğünü burada geçirdikten sorna lise eğitimini tamamlamak için Erzurum’un ilçesine gitmiştir. İmam Hatip Lisesi’nde aldığı dini eğitim ile birlikte müziğe duyduğu ilgiyi birleştirerek sanatçı dini müzik alanında ülkemizde performans gösteren en iyi sanatçılar arasında yer almaktadır. Sanatçı bu muhteşem performansları ile hem ülkemizde hem de uluslararası alanda ciddi bir hayran kitlesine sahip olmuş ve sevenleri ile sık sık düzenlediği konser ve organizasyonlar ile buluşmuştur.
Sedat Uçan Albümleri
Sanatçı Muhammed’in Hürmetine adlı albümü ile ilk kez ilahi e tasavvuf müziği sevenleri ile buluşmuş ve sevenlerinin gösterdiği ilgi ve saygının karşılığı olarak sanat Allah içindir felsefesi ile her sene yeni albümler ve şarkılar çıkarmıştır. Şuanda 10’un üzerinde albümü olan sanatçı, gerçekleştirdiği konser ve organizasyon çalışmalarının yanında yoğun olarak yeni albümü için de hazırlık yapmaktadır.
Sedat Uçan İle İletişime Geçerek Randevu Alın
Sedat Uçan’ın düğün, sünnet, tasavvufi diğer organizasyonlar ve nişan gibi organizasyonlarda ilahi ve tasavvufi müzik sevenlerine performans göstermektedir. Sedat Uçan (https://www.sedatucan.com.tr/) menajerinin mail adresi ve telefon numarası ile sanatçının uygun olduğu bir güne organizasyonunuzu denk getirerek misafirlerinize tasavvuf ve ilahi dolu bir organizasyon yaşatabilirsiniz.