PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : El Yapımı Erkek Ayakkabı Modelleri


sepultura
02-15-2018, 11:17
Erkeklerin en önemli giyim ihtiyaçları arasında ilk sıralarda yer alan erkek ayakkabı (https://www.farkonda.com/kategori/ayakkabi.aspx)günümüzde üretilen pek çok modeli ile göz kamaştırıyor. Ancak ayakkabı alırken erkekler, kadınların aksine tasarımından çok işçiliğine ve kalitesine dikkat ediyor. Özellikle el işçiliği ile üretilen hakiki deri ayakkabılar erkeklerin bir numaralı tercihi.

Farkonda reyonlarında artık birbirinden şık tasarımlarıyla dikkat çeken erkek ayakkabı modelleri (https://www.farkonda.com/kategori/ayakkabi.aspx)ni en uygun fiyatlarla bulabilirsiniz. Tamamı hakiki deriden el işçiliği ile Ankara'da üretilen bu modellerden bir kısmını ise kendi ayak numaranıza özel olarak sipariş verebilir, sadece sizin için özel olarak üretilen ayakkabıların keyfini yaşayabilirsiniz.



Eva taban, microlight ya da İtalyan köselesi olarak bilinen dört mevsim giyime uygun taban, kışlık termokauçuk taban ya da kösele taban olarak pek çok farklı taban seçeneğinde üretilen trend erkek ayakkabı modelleri, iğne baskı, Rolex baskı, açma deri gibi farklı tasarımlarla karşımıza çıkıyor. Süet, rugan ve anilin deri malzemelerin farklı kombinleri ile hem şıklığınızdan ödün vermeyin hem de konforlu bir ayakkabı giymenin rahatlığını gün boyu yaşayın.

Farkonda

Moda Ekibi

https://www.farkonda.com/kb/erkek-ayakkabi-modasi/el-yapimi-erkek-ayakkabi-modelleri.aspx