PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bohem Kışlık Kaftan Modelleri


Etnik Esintiler
01-19-2018, 13:51
2018 Kışlık Kaftan Modelleri

Soğuk havaların gelmesiyle birlikte dolaplardan kışlık elbiseleri çıkarmaya başladık. Soğuk havalardan etkilenmemek için sıkı giyinmeye özen gösteriyoruz. Bu senede kadınların giymeyi en çok tercih ettikleri elbise modelleri de kaftanlar (http://www.etnikesintiler.com/kategori/kaftanlar#labels=145-2) olmuştur. Vücudu sımsıkı saran ve sıcacık tutan kaftanlar herkesin beğenisini kazanmış durumda. Bu senenin modasında büyük yer edinen kaftan modelleri bohem tarz ile ön plana çıkıyor.

https://i.hizliresim.com/oOAp79.jpg (https://hizliresim.com/oOAp79) https://i.hizliresim.com/Md62J1.jpg (https://hizliresim.com/Md62J1)

Otantik simgeler ile harmanlanan üzerinde etnik tasarımların yer aldığı kaftanlar Retro modayı günümüze taşıyor. Sokak stilini günümüze uyarlayan bohem giyim tarzı kıyafetlere özel bir etki sağlıyor. El işçiliği ve dokuma kumaş ile imal edilen kaftanlar renk ve modelleri ile bir hayli dikkat çekiyor. Düğmeli, düğmesiz, geniş cepli ve kapüşonlu modelleri ile dikkat çeken tasarımlar kış mevsiminin şimdiden vazgeçilmezi oldu. Günlük hayatta rahatlıkla giyilebilen kışlık kaftan modelleri (http://www.etnikesintiler.com/Kislik-Kaftan-Modelleri,LA_360-2.html#labels=360-2) terleme ve aşınma yapmaz uzun yıllar rahatlıkla giyilebilir. Bedenli saran bol kesim kumaş ve yakaları ile birlikte ön plana çıkan uzun elbiseler soğuk kış günlerin vazgeçilmezi olacak. Bohem etnik tarz ile buluşan bayanlara özel uzun elbise modelleri ile şık bir görünüme kavuşabilir güzelliğinizle tüm dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Çanta, ayakkabı ve tüm aksesuarlarınızla kombine edebileceğiniz bu elbiseleri kendinize yakıştırabilir ayrı bir tarza da bürünebilirsiniz. Bu sene koyu renklerin ön plana çıktığı modellerde çizgili ve desenli tasarımla da bir hayli ilgi görüyor. Siz de tarzınıza yeni modeller ekleyebilir soğuk günleri kaftan elbiselerle korunarak geçirebilirsiniz.

https://i.hizliresim.com/5D8XVz.jpg (https://hizliresim.com/5D8XVz) https://i.hizliresim.com/BLZN8M.jpg (https://hizliresim.com/BLZN8M)

Bohem Kaftan Modelleri nerede satılıyor?

Bayanlara özel şık tasarımlara sahip olan bohem kaftan modelleri bu konuda bir marka haline gelen ve kadınların ruhunun işleyen tasarımlarıyla ön plana çıkan moda sitesi EtnikEsintiler.com (http://www.etnikesintiler.com/) da bulabilir uygun fiyat ve kampanyalarla sahip olabilirsiniz. Sürekli güncellenen stokları ve yeni sezona özel tasarımlarıyla müşterilerine harika elbiseler vaat eden sitede birbirinden şık ve eşsiz otantik kıyafetleri bulabilir kendinize özel kombinler oluşturabilirsiniz. Her yaşa ve her kesime uygun elbise modellerini seçebilir siparişlerinizi gönül rahatlığıyla tamamlayabilirsiniz. Kış kreasyonlarına göz atabilir siteyi baştan aşağı keyifle inceleyebilirsiniz. Mutlu alışverişler…

https://i.hizliresim.com/lOkpEr.jpg (https://hizliresim.com/lOkpEr) https://i.hizliresim.com/kOjpGJ.jpg (https://hizliresim.com/kOjpGJ)