PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Robotik Karkas Bölme İle Daha Hijyenik Etler


sosyaldeney4
01-18-2018, 20:58
http://www.mezbahateknolojileri.com/Assets/Images/mezbaha-teknolojileri-robotik-dos-acma.jpg

Modern teknolojilerle beraber bireylerin bilinçlenmesi de oldukça hızlı olmaktadır. geçmişte el yordamıyla kesilmekte olan büyükbaş hayvanlar hijyen bakımından pek de uygun değildi. Günümüzde modern mezbahalarda kullanılmakta olan robotik sistemler ile beraber el değmeden büyükbaş hayvanların parçalanması ve istenen etin elde edilmesi mümkün olmaktadır. Bu noktada devreye girmekte olan çözümler arasında yer alan robotik karkas bölme son derece nitelikli bir uygulamadır. Böylece cihazla beraber el değmeden karkas olan etler işlem görmektedir.

Robotik Karkas Bölme Özellikleri

Otomasyon sistemine entegre edilebilen robotik karkas bölme cihazı konveyör bant sisteminde çok nitelikli bir şekilde çalıştırılabilmektedir. Konveyör dediğimiz yürüyen bandın üstüne alınmakta olan karkas etler sensorlar sayesinde algılamakta ve robotik olan karkas bölme makinesi ile beraber istenen ebatlarda parçalanabilmektedir. Sistemin bünyesine Entegre edilen sensorlar devreye girdiğinden dolayı kesinlikle el temasına gerek kalmamaktadır. Bu şekilde parçalanmış olan etler çok daha hijyenik bir şekilde konveyör banttan alınarak satış aşamasına geçirilmektedir.

Robotik Karkas Bölme Hareket Sistemi

Robotik karkas bölme cihazı bünyesine yerleştirilen sensorlarla beraber iki farklı pozisyonda iki farklı hareket ile beraber etleri bölebilmektesiniz. Geri ve öne hareket eden robotik karkas bölme çözümlerine ihtiyacınız varsa mezbahateknolojileri.com (http://www.mezbahateknolojileri.com/) adresine giriş yaptığınızda firmanın sormuş olduğum modern karkas bölme cihazlarını ekonomik fiyatlarla ve taksitle satın alabilirsiniz.