PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Farklı Paketlerle Umre Turları 2018


sosyaldeney4
01-18-2018, 19:38
http://umre.fr/wp-content/uploads/2017/03/hacumre.jpg

Eda Turizm Firması, 20 yılı aşkın süredir Türkiye genelinde birçok farklı vilayette ikamet eden vatandaşların umre ziyaretlerini gerçekleştirmek için hizmet vermektedir. Önümüzdeki 2018 yılı içinde hazırlanmış olan farklı paketler ile birlikte umre turları 2018 (https://www.edaturizm.com.tr/umre-turlari-2018/) konseptlerini oluşturan Eda Turizm her bütçeye uygun bir şekilde farklı konaklama ve ulaşım özellikleri sunan ve ibadetlerin tam bir şekilde yerine getirilmesini sağlayan paketler sunmaktadır.

Umre Turları 2018 Kapsamında Bütçenize Uygun Paketler

Firma yüksek bir müşteri memnuniyetini amaçlarken satın alınan umre paketlerinde vize işlemlerini üstlenerek resmi evrak sıkıntısını ortadan kaldırmaktadır. Mekke ve Medine topraklarında huzurlu bir şekilde ibadet gerçekleştirilmesi için umre turları 2018 kapsamında her bütçeye uygun bir şekilde farklı konaklama tesisleri ve uçak bileti ile birlikte ekonomik çözümler sağlanmaktadır. Konfor noktasında televizyon, telefon, klima ve buzdolabı gibi farklı şartları talep ederek istediğiniz noktada VIP umre turları gibi alternatifleri değerlendirebilirsiniz.

Ekonomik Fiyatlarla Umre Turları 2018

Umre ziyareti gerçekleştirmek isteyen kişiler belirli bir bütçe sayesinde oluşturmuş oldukları birikimlerini bu noktada kullanarak umre turları 2018 kapsamında yer alan programlar arasından seçim yapabilirler. Özellikle butik umre turları, yüksek bir ekonomik özelliğe sahip olmakla birlikte bahar veya yaz mevsimlerinde de tur etkinlikleri bulunmaktadır. Ayrıca Ramazan ve Şevval aylarında da paket seçiminiz için firmanın edaturizm.com.tr web sayfasını inceleyebilirsiniz.