PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sosyal Bilimler Enstitüsü ve Kaliteli Programlar


sosyaldeney4
01-18-2018, 17:43
https://uskudar.edu.tr/assets/uploads/sayfa/213/images/29.jpg

Çağın yükselen birçok meslek grubu Sosyal Bilimler Enstitüsü (https://uskudar.edu.tr/sobe/) altında faaliyette bulunmaktadır. Ülkemizde de Üsküdar Üniversitesi gibi kaliteli kurumların sunmuş olduğu Sosyal Bilimler Enstitüsü programları birçok kişinin ilgi odağı haline gelmiş bulunmaktadır. Bunlar arasında yer alan yeni medya ve gazetecilik programlarında yüksek lisans çalışmaları yapılabilmektedir. Ayrıca psikoloji öğrencileri için doktora programı da hazırlayan üniversite klinik psikoloji yüksek lisans programı ile de adından söz ettirmektedir. Medya ve kültürel çalışmalar yüksek lisans programı ülkemizde nadir üniversitelerde gerçekleştirilmektedir ki Üsküdar Üniversitesi'ne çok kaliteli hocalar eşliğinde sunulacaktır.

Sosyal Bilimler Enstitüsü ve Nitelikli Dersler
Üniversitenin bünyesinde yer almakta olan Sosyal Bilimler Enstitüsü kapsamında sunulan bütün yüksek lisans ve doktora programlarının tamamında oldukça deneyimli hocalar devreye girmektedir. Böylece yayınlar tezler ders içerikleri ve akademik kadro bakımından denetlenmiş olduğunda Üsküdar Üniversitesi birçok akademik çalışma yapmak isteyen öğrencinin hedefinde bulunmaktadır. Ayrıca son derece uygun ücretler karşılığında başvuru yapılarak yüksek lisans ve doktora noktasında istenen çalışmalara imza atılabilmektedir.

Sosyal Bilimler Enstitüsü Programları
Üsküdar Üniversitesi'nin bünyesinde sunulmakta olan Sosyal Bilimler Enstitüsü programları oldukça geniş tutulmaktadır. Programların arasında yeni medya ve gazetecilik yüksek lisans programı, psikoloji doktora programı, klinik psikoloji yüksek lisans programı, uygulamalı psikoloji yüksek lisans programı, medya ve kültürel çalışmalar yüksek lisans programı, nöro pazarlama yüksek lisans programı yer almaktadır. Böylece oldukça değerli hocaların eşliğinde bütün alanlarda yüksek lisans yapıp akademik kariyer yapma imkânı da ortaya çıkmaktadır. Son derece nitelikli eğitimlerin verilmiş olduğu üniversite bünyesinde daha pek çok bölüm bulunmaktadır. Eğer ve üniversite ile ilgili ve bölümleri hakkında detaylı bilgiler arıyorsanız uskudar.edu.tr/ adresine giriş yaparak üniversitenin sunmuş olduğu hizmetleri inceleyebilirsiniz.