PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Faturada Yeni Çağa Uygun E-fatura Portal


sosyaldeney4
01-18-2018, 17:24
https://i1.wp.com/www.efaturasistemleri.net/wp-content/uploads/2017/09/e-fatura-portal.png?fit=500%2C300

Kullanılan bir ürün her bir hizmet karşılığı ödenmesi gereken miktarın yer aldığı kağıt faturadır. Faturalar eskilerde ve günümüzde oldukça yaygındır. Ancak kullanılan faturalar özellikle eskilerde kağıttan olup binlerce ağaca zarar verir nitelikteydi. Şimdilerde yaygın olan e-Fatura içerikleri sayesinde birçok ağaç kurtulurken diğer yandan faturaların kaybolma durumu olmaksızın kişilere elektronik ortamda sunulur. İnternetin e-Fatura portal (http://foriba.com/tr/e-Fatura) kolaylığı sayesinde ödeme yapılması gereken yerler ve ödemenin içeriğine dair her şeye kolaylıkla ulaşılabilir olmuştur.

e-Fatura Portal İle İşlerde Büyük Kolaylık
e-Faturalar kağıt faturalarla aynı işlev ve yetkilere sahip içeriktir. Doğayı koruyabilecek niteliğe sahip içerik olan e-Fatura portal üzerinden faturalar kısa sürelerde erişilebilir haldedir. Popülerliği gün geçtikçe artan kullanım alanı genişleyen bir içerik olma özelliğine sahiptir. Dijital bir ortamda arşivlenen faturalar aynı zamanda maliyeti de azaltıcı bir etkiye sahiptir. Fatura saklama derdinden kurtulup kolaylıkla fatura arşivlenirken işler daha hızlı ve kolaylıkla halledilebilir. Eskilerde saklanan tüm faturalar büyük yığınlar oluşturup aranan tarihteki faturaya zorlukla erişilirken e-Fatura ile aranan ve arşivlenmiş olan faturaya tek tıkla ulaşılabilir. Uzun uzadıya işlemler yerine zaman tasarrufu sağlayıcı bir içeriktir. Kolay kullanılan portal kullanılan muhasebe programı ile ilgili elektronik programa kolaylıkla uyum sağlayan niteliktedir.

Nerden e-Fatura Portal İçeriğine Ulaşılabilir?
Elektronik bir ortamda hazırlanan içerik olan e-Fatura portal için ziyaret edilen site önem arz eder. foriba.com/tr gönül rahatlığı ile aranan faturalara ulaşılabilen güvenlikli içeriğe sahiptir. Ulaşması kolay olan site için tarayıcı üzerinden erişim sanıldığından daha kısa süreler içerisinde ve hızlı gerçekleşir. Faturalar hem ağaçlar hem de çöp olarak yine çevreye zarar verebilirken e-Fatura çevreye dost olup onun korunabilmesi için bir kolaylık sağlayan içerikten meydana gelmektedir.