PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : E-Arşiv Fatura Uygulaması


sosyaldeney4
01-18-2018, 17:22
http://www.teknoliva.com/wp-content/uploads/2017/01/e-arsivFatura_circle-300x300.png

e-Arşiv Fatura (http://foriba.com/tr/e-arsiv-fatura) uygulaması ile yapmış olduğunuz ticari alışverişlerde müşterilerinize faturasını elektronik ortamdan gönderme imkânı yakalayabilirsiniz. Bilgi çağında her geçen gün teknoloji hızlı ilerlerken, kâğıt üzerinde yapılan çoğu işlemde elektronik ortama aktarılmaktadır. Bu sayede hem zamandan hem de kâğıt masraflarından tasarruf sağlanmış olunmaktadır. İnternet alışverişleriniz sırasında sizlere ‘’elektronik fatura’’ isteyip istemediğiniz sorulmaktadır. İşte elektronik faturaların oluşturulması ve kişilere gönderilmesi için profesyonel hizmet veren firmalar bulunmaktadır. Bu firmalar arasında seçim yapacağınız zaman firmanın daha önceden çalışmış olduğu elektronik uygulamalara ve tecrübesine göz atmakta fayda vardır.

e-Arşiv Fatura Uygulaması İle Bütçenizi Koruyun
Elektronik ortamın artık giderek popülerliğinin arttığı günümüz dünyasında her işimizi kolaylıkla elektronik ortam üzerinden halledebilmekteyiz. Bunlardan biri de e-Arşiv Fatura uygulaması olmaktadır. Firmalar, kargo şirketleri vb. işletmeler hem değerli vakitlerini fatura basmaya uğraşmamış olacak hem de çevreye karşı ne kadar duyarlı olduklarını hem kendilerine hem de müşterilerine ispat etmiş olacaklardır. Üstelik fatura kesmek için kullanılan kâğıt, mürekkep vb. malzemelerin masrafları düşünüldüğünde elektronik arşiv fatura uygulaması daha masrafsız ve ekonomik bir yöntem olacaktır.

e-Arşiv Fatura Konusunda En İdeal Çözüm
Bu noktada sizlerde e-Arşiv Fatura uygulaması kullanmak istiyor ve sizler için en ideal çözümleri oluşturacak bir firma arıyorsanız eğer http://foriba.com/tr sitesini ziyaret edebilir ve elektronik arşiv fatura konusunda daha fazla bilgi sahibi olabilirisiniz. Elektronik arşiv fatura uygulaması ile aynı zamanda reklamınızı da oluşturabilirsiniz. İstediğiniz şekilde iletmek istediğiniz faturanıza reklam içeriklerinizi ve kutlama mesajlarınızı da dâhil edebilirsiniz. Fatura konusunda hem tasarruf sağlamak hem çevre bilinci oluşturmak hem de reklamını iyi yapabilmek için mutlaka adresini eklemiş olduğumuz siteye göz gezdiriniz. Aklınıza takılan sorular için site içirişinde yer alan formları doldurabilir veya iletişim bilgisi üzerinden iletişime geçebilirsiniz.