PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Çeşme Dalış ile Eğlenceli Zamanlar


sosyaldeney4
01-18-2018, 17:14
http://www.cesmeotel.com.tr/dosyalar/dalis-3-300x200.jpg

Çeşme dalış (https://althernas.com/aktivite-rehberi/cesme) size en büyülü ve eğlenceli dakikaları yaşatacak. Eşsiz bir denizde dalış yaparak en unutulmaz anlara tanıklık edeceksiniz. Su altında olmak herkesin hayalidir. Sizlerin de böyle bir hayali varsa zaman kaybetmeden gerçekleştirebilirsiniz. Çeşme dalış ekstrem sporlardan hoşlananlar tarafından büyük ilgi görüyor. Su altı güzelliklerini keşfetmek ister misiniz? Çeşme dalış hizmetinde tüm ekipmanlar yenilenerek ve bakımı yapılarak sizleri beklemekte.

Çeşme Dalış Hizmeti
Çeşme dalış için 09.30’da gerekli yerde bulunmanız gerekiyor. Çeşme PTT karşısında buluşulduktan sonra son kontroller yapılır ve denize açılırsınız. Temel bilgiler ve eğitimler verilmektedir. 5 metre derinlikte dalış keyfi ve macera yaşamak istiyorsanız mutlaka bu hizmetten yararlanmalısınız. Yaklaşık 17:30 civarında aktivite tamamlanmaktadır. Bu harika deneyiminizi ölümsüzleştirmek için size özel fotoğraf ve video çekim hizmeti de bulunmaktadır. Mayo, havlu ve güneş kreminizi getirmelisiniz. Öğle yemeği, dalış kıyafeti ve ekipman ise hizmetin içindedir.

Çeşme Dalış Aktivitesi Sizleri Bekliyor
Çeşme dalış birçok kişi tarafından tercih edilmekte ve oldukça beğenilmektedir. Dalış tecrübeniz yoksa bir ilki deneyerek heyecan yaşayabilirsiniz. Yaklaşık 25 dakika süren dalışlar için eğitim almanız da mümkün. Alanında deneyimli ve uzman kişilerden yardım alarak dalış deneyimi yaşamak istiyorsanız althernas.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Burada sizlere sunulan hizmetlerden oldukça memnun kalacaksınız. Güvenli ve rahat bir dalış hizmeti için göz atabilirsiniz.