PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Mesir Festivali İçin Manisa Otobüs Bileti


sosyaldeney4
01-18-2018, 17:03
https://static.birgun.net/resim/haber-detay-resim/2016/05/28/metro-turizm-den-cinsel-saldiriya-iliskin-yeni-aciklama-141813-5.jpg
Osmanlı padişahı Kanuni Sultan Süleyman döneminde Validesi Hafsa Sultan'ın rahatsızlığı nedeniyle Merkez Efendi tarafından yapılan mesir macunu, yaklaşık 500 yıldan fazla bir süredir insanlara şifa olmaktadır. Manisa ilinde 478 yıldır düzenlenen Manisa Mesir Macunu Festivali günümüzde uluslararası bir organizasyonla gerçekleştirilmektedir. Festivalde Sultan Camii üzerinden halka mesir macununun saçılır. Bu festivale katılmak amacıyla her yıl Anadolu'nun farklı kentlerinden Manisa otobüs bileti (https://www.metroturizm.com.tr/manisa-otobus-bileti) alarak Manisa'ya ulaşan kişiler festivalin etkinliklerinden faydalanmaktadır.

Manisa Otobüs Bileti Alın Spil’in Keyfini Çıkarın
Manisa'nın şehir yapısında en önemli ayrıntılardan birisi Spil Dağıdır. Antik dönemlerde dağın yamaçlarında kurulan kent ilerleyen zamanlar içerisinde ovaya doğru yayılarak büyümüş ve Cumhuriyet Dönemi ile çok büyük bir yere sahip olmuştur. Tarih boyunca cumhurbaşkanlarının memleketi olan Manisa, Osmanlı Devleti zamanında ise Şehzadeler kenti olarak birçok padişahı yetiştirmiştir. Spil Dağı'nda bulunan Milli Park, Manisa Tarzanı'nın evi ve Tarzan'ın dev ormanları ve huzur veren doğa için birçok kişi her yıl Manisa'ya gelmektedir. Ulaşım için karayolunu tercih edenler Metro Turizm firmasından Manisa otobüs bileti alarak konforlu ve seyahat gerçekleştirir.

Manisa Otobüs Bileti İle Asker Yolculukları
Manisa; tarihi, doğası ve sağlık avantajları ile birlikte Türk ordusu içinde önemli bir yere sahiptir. Kara Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı olarak askerlik hizmeti yapılan Batı Kışla ve Kırkağaç ilçesinde bulunan 6. jandarma komando eğitim alayı, Türk ordusu için önemli asker eğitim noktalarıdır. Her yıl on binlerce asker adayının bu iki birliğe teslim olmak için ulaşım sağlaması noktasında karayolunu tercih etmesiyle birlikte Metro Turizm Firması tarafından yoğun bir şekilde Manisa otobüs bileti satışı yapılmaktadır. Uygun fiyatlarla konforlu seyahat için metroturizm.com.tr sayfası tercih edilebilir.