PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kılçık Tabancası İle Etiketlemek Çok Kolay


sosyaldeney4
01-18-2018, 12:09
http://www.e-tetas.com/reach-tg-88-kilcik-tabancasi-standart-uc-10561-11-B.jpg

Tekstil işletmelerinde üretilen ürünlerin son noktasında etiketleme işlemleri yapılırken kılçık tabancası kullanımı ile çok daha kolay bir şekilde işlem gerçekleştirilebilir. Mekanizma üzerindeki plastik kılçık yardımıyla kıyafet ve diğer tekstil ürünlerinin üzerinde etiketlenme yapılmasında avantaj sağlanır. Tekstil ürünleri üzerinde fiyat etiketi veya marka etiketi gibi birçok etiket uygulanabilirken bu tabancalar çok pratik ve sağlam bir şekilde bu etiketlerin uygulanmasını mümkün kılar. Güvenli ve ekonomik bir sistem olarak sıklıkla tekstil işletmelerinde tercih edilen bu ürünler farklı kumaş kalınlıklarının etiketlenmesinde uygun olarak kullanıma sunulmaktadır. Üzerinde bulunan iğne tipleri kumaş tipine göre farklılık göstermekle birlikte tüm kumaş türlerinde uygun kullanım göstermektedir.

Kaliteli Markalar İle Kılçık Tabancası Ürünleri

Tekstil sektöründe büyük bir rahatlık sağlayan kılçık tabancası ürünleri farklı markalar üzerinden üretilerek Türkiye genelinde tekstil işletmeleri için satışa sunulmaktadır. Özellikle birçok tekstil işletmesi tarafından tercih edilen Red Arrow, Wayken ve Reach markalı tabancalar bulundurdukları kaliteli parçalar sayesinde kullanımda avantaj sağlarken doğru bir işlem ortaya koymaktadır. Bu ürünlerin kullanılmasında en önemli ayrıntılardan biri olan iğnelerde uygun kalınlıklarda üretilmiş olup kumaş türlerine göre değişik boyutlarda olmaktadır.

Kampanyalı Uygun Fiyatlı Kılçık Tabancası Ürünleri

Türkiye genelinde internet üzerinden tekstil firmaları için ürün satışı yapan işletmeler kılçık tabancası (http://www.e-tetas.com/kilcik-tabancasi) ürünlerinde genel olarak kampanyalı ve uygun fiyatlı ödemeler sunmaktadır. Tekstil ve konfeksiyon işletmelerinde tercih edilen tüm makineler gibi bu cihazlarda mutlak anlamda kullanımı sağlanan ve avantaj oluşturan cihazlardır. Genel olarak tekstil işletmeleri piyasada bulunan ünlü markaların üretmiş olduğu tabanca ürünlerini ve yedek parçaları olan iğnelerini en uygun fiyatlarla almak için internet üzerinde araştırma yaparak farklı firmalardan fiyat teklifleri almaktadır.