PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kombi Bakım ve Onarım Hizmeti


sosyaldeney4
01-18-2018, 11:45
https://eskisehirkombiservisi.net/img/eskisehirboschkombiservisi-min.png

Kombi ev ve iş yerlerinde ısıtma ve sıcak su ihtiyacını karşılamak için kullanılan ısıtma cihazıdır. Ebatları küçük ve duvara montesi rahatça gerçekleştirilebilmektedir. Kış mevsimlerinde yaşam konforunu arttırmak için oldukça önemlidir. Yarı yolda kalmamak için her kış dönemine girilmeden önce kombinin bakımının yapılması oldukça önemlidir. Bakım yapmanın faydaları;
• Arızadan kaynaklanabilecek patlama ve kaçakların giderilmesi,
• Yüzde yüz verimle çalışabilmesi,
• Kombi ömrünün uzatılması,
• Daha az yakıtla daha çok ısınması,
• Eğer arıza var ise önceden tespit edilmesi.
Kombi bakımı oldukça uzmanlık isteyen hassas bir konudur. Bu sebepten dolayı uzman ve eğitimli ekipler tarafınca yapılması gerekmektedir. En küçük bir hatanın büyük kazalara ve sorunlara sebep olması mümkündür bu yüzden bu işler daha deneyimli kombi teknik servis (https://www.kombiariza.com/kombi-teknik-servis/) tarafından yapılması gerekmektedir. Kurumsal hizmet anlayışı ile firmamız eğitimli ve güvenli bir şekilde kombi bakım ve onarım hizmeti vermektedir.

Kombi Bakımı Nasıl yapılır?

Kombi bakımı oldukça dikkatli yapılması gereken bir konudur. Öncelikle cihazın tozlarının temizliği yapılır, yanma haznesi, tesisat filtresi, brülörü, meme gözenekleri temizlendikten sonra ateşleme elektrotları zımparalanır. Daha sonra prop gözleri, fan motorundaki fan içerisinde yer alan ve biriken tozlar temizlenir. Genleşme tankındaki havanın oranının dikkatle ölçülmesi gerekmektedir ihtiyaç duyulduğunda gaz basılır. NTC termostat değerleri ölçülür, değeri düşen veya hassaslığını kaybeden termostatların değişimi sağlanır. Gaz valfi üzerinden kombinin kalori kapasitesinin ayarı itina ile yapılır. Bu kontrollerin sonunda tekrar kurulumu gerçekleştirilip çalıştırılır ve sıcak su akışı kontrolü yapıldıktan sonra müşteriye teslimi gerçekleştirilir. İkinci el kombi takılırken özellikle dikkat edilmesi gereken bir diğer unsur kombinin bu bakımlarının takılmadan önce yapılmasıdır.

Hangi Sıklıkla Kombi bakımı yapılmalıdır?

Kombi bakımı yılda bir kez kış mevsiminden önce yapılması tavsiye edilmektedir. İkinci el kombi alırken uzman kişilere danışması gerekmektedir. Mümkünse daha bilindik yerlerden alınması ve güvenilir olan kişilerle görüşülmesi gerekmektedir. Firmamız hem kombi bakım ve onarımında hem de ikinci el kombi satışında hizmet vermektedir. İkinci el kombi fiyatları oldukça değişkenlik gösterebilmekte ve ayrıca dikkat edilmesi gerek bir husus olmaktadır.