PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kargo Poşeti Üretiminde Yenilikçi Çözümler


sosyaldeney4
01-17-2018, 17:52
http://www.baskiposet.com/wp-content/uploads/2016/02/kargo-po%C5%9Feti-kokusu.jpg

Günümüzde hızlı ve sorunsuz gönderi imkanıyla neredeyse herkes tarafından kargo kullanıldığından, kargo poşeti kullanımı da arttı. Bol çeşit ve uygun fiyat seçeneğiyle evden/işyerinden çıkmadan alışveriş kolaylığı sağlayan internet sitelerinin yaygınlaşması, ayakkabıdan elektronik ürünlere, gıda ürünlerinden ilaçlara kadar farklı nitelikte birçok ürünün kargoyla taşınmasını gerektiriyor.

Kargo ile taşınan ürün yelpazesindeki genişleme, transferlerde yenilikçi çözüm arayışlarını da beraberinde getirmiş durumda. Bu arayışların bir sonucu olarak; kırılma riski taşıyan hassas ürünlerinizi, taşıma sırasında ürünü darbelerden koruyan havalı paketlerle veya saran paketlerle ekstra güvenlikle göndererek hasarları minimuma indirebilirsiniz.

Çevre Dostu Kargo Poşeti

Kargo sektöründeki yeni nesil uygulamaların en önemlilerinden biri çevre dostu kargo poşeti üretimidir. Çünkü, ekonomik değeri yüksek olmadığı için kargo poşetleri ve benzeri ürünler geri dönüştürülmek yerine büyük ölçüde doğaya terk edildiğinden içindeki kimyasallarla toprağın ve besinlerin kirlenmesine yol açıyor.
Çevre kirliliğin temel kaynaklarından olan plastik nitelikli malzemeleri fazla kullanan kargo firmaları için hava, nem ve sıcaklık etkisiyle doğada kendiliğinden yok olan biobozunur malzemelerden üretilen çevreci poşetler büyük önem taşıyor.

Kargo Poşeti Talebinize Göre Şekillensin

İçerisindeki ürünün güvenli ve gizli taşınmasının önem taşıdığı kargo poşeti üretimindeki değişiklik çevre dostu üretimle sınırlı değil. Ürün transferinde kullanılan torbalar firmaların talebi doğrultusunda şekillendirilebiliyor.
Gerekli belgelerin kargoyla birlikte taşınabilmesi için kargo poşetine eklenen cep uygulaması, açılıp kapatılabilen veya kapandıktan sonra yalnızca sahibi tarafından yırtılarak açılma imkanı olan güvenlik bandı uygulamasını kullanabilir veya farklı ebatlarda poşetlere dilediğiniz şekil ve renkte baskı yaptırarak kargonuzu reklam alanı olarak değerlendirebilirsiniz. Detaylı bilgiye elifplastik.com.tr (http://elifplastik.com.tr/) adresinden ulaşabilirsiniz.