PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Çok Sayıda Tedavi Yöntemi Tüp Bebek Merkezlerinde Uygulanıyor


selincelik
01-16-2018, 16:20
http://www.acibadem.com.tr/tupbebek/assets/images/tupbebek/fertiliteyi-arastirmakta-hangi-testler-kullanilmaktadir.jpg

Çocuk sahibi olmak isteyen çiftler bazen biyolojik nedenlerden kaynaklı sorunlar yaşayabiliyor. Bu sorunlara yönelik geliştirilen tedavi yöntemleri ile anne baba olma hayalleri gerçekleştiriliyor. İngiltere' de 1978 yılında ilk kez başarıyla gerçekleştirilen tüp bebek tedavisi günümüzde daha iyi imkanlarla sağlanıyor. Teknolojik gelişmeler tıp dünyasına da yenilikler getirdi. Laboratuvar ortamı, tetkikler, taramalar, incelemeler daha net ve iyi sonuçlar vermeye başladı.

Tüp bebek tedavisinin aşamaları tüp bebek merkezlerinde detaylı bir şekilde adım adım gerçekleştiriliyor. Tüp bebek merkezi (http://www.acibadem.com.tr/tupbebek/) sadece tüp bebek tedavisi sunmuyor. Bebek sahibi olmaya engel teşkil eden nedenler tespit edilebiliyor.
Gerekirse bu engellere yönelik tedaviler sunuluyor. Bebek sahibi olmak isteyen ancak çeşitli sebeplerle sonuç alamayan çiftlerin doktora başvurmakta gecikmemeleri de gerekiyor.

Tüp Bebek Merkezinde Sunulan Hizmetler

Tüp bebek merkezinde kadın ve erkek üreme sağlığına ilişkin pek çok hizmet sunuluyor. Çocuk sahibi olmak isteyen ancak başarısız olan çiftlerin tıbbi tedaviye ihtiyaç duyması kaçınılmaz oluyor. Öncelikle bu başarısızlığın altında yatan sebeplerin anlaşılabilmesi için incelemeler ve tetkikler yapılıyor. Kadın veya erkek üreme sisteminde anne baba olmaya engel nedenlerin tespitiyle tedavi ne yönde ve nasıl planlanacağına karar veriliyor.

Gebeliğin doğal bir şekilde gerçekleşmeyeceği belli olursa tüp tedavisine gidiliyor. Tedavinin aşamaları konusunda çiftler bilgilendirildikten sonra, laboratuvar aşamalarına geçiliyor. Tedavi öncesinde ve devamında sürecin takibi adım adım gerçekleştiriliyor.

Anne rahmine enjekte edilen embriyo, rahme tutunursa hamilelik süreci doğal akışında devam etmeye başlıyor. Hamilelik sonrasında da doktor tarafından incelemeler devam ediyor. Tüp bebek merkezi aynı zamanda cerrahi hizmetler de sunuyor. Laparoskopi, histeroskopi ve robotik cerrahi yöntemleri de gerekirse tercih ediliyor.

Acıbadem Tüp Bebek Merkezleri

Çocuk sahibi olmak isteyen çiftlere Acıbadem Tüp Bebek Merkezlerinde kadın ve erkek üreme sağlığı, tüp bebek tedavisi ve cerrahi yöntemler uygulanabiliyor. İstanbul, Bursa, Eskişehir, Adana, Kayseri, Bodrum Tüp
Bebek Merkezi olarak ülkenin çeşitli yerlerinde hizmet veriliyor.

Tüp bebek tedavisi, aşamalar ve merak edilenlere ilişkin detaylı bilgilere acibadem.com.tr/tupbebek sitesinden ulaşabilirsiniz. Tedavi için geç kalmayın, çocuk sahibi olmak hayaliniz değil gerçeğiniz olsun.