PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Köpek Oteli Sayesinde Gözünüz Arkada Kalmayacak


selincelik
01-16-2018, 15:10
http://kopek-egitimi.com/wp-content/uploads/2017/02/kopek-pansiyon-300x225.jpg

Ulunduğu şehirden herhangi bir sebeple gece kalmak üzere ayrılması gereken köpek sahipleri için en önemli sorunlardan biri köpeğini yanında götüremediği zamanlarda bakımını kimin üstleneceği konusudur. Yakın dostların ya da ailenin köpeği bırakmak için her zaman uygun olmaması nedeniyle köpeğin sahibi yanında yokken de mutlu ve sağlıklı zaman geçirmesini sağlayacak bir yer arayışı köpek oteli (http://www.kopek-egitimi.com/Kopek-Oteli-Egitimi-Pansiyonu-Iletisim.aspx) olarak hizmet veren yerlere ilgiyi artırmaktadır. Köpeklerinizin her türlü ihtiyacı göz önünde bulundurularak dizayn edilmiş olan bu mekânlar veteriner hekimler ve hayvan dostu bakıcılar ile köpeğinizin sizden uzak geçireceği zamanlarda özlem duygusu ile yabancı bir ortama girmiş olmasından dolayı olumsuz davranışlar içerisine girmemesi için çaba göstermektedir.

Köpek Oteli Tarafından Sizden Neler İstenebilir?

Köpek oteli olarak hizmet veren tesisler, köpeklerini kendilerine emanet etmeden önce hayvan sahiplerinden birtakım hususların yerine getirilmesini isteyebilir ve otele kabul edilecek köpekler için bazı özelliklerin varlığını arayabilir. Bu noktada aranan ilk şartlardan bir tanesi köpeğin aşılarının yapılmış olmasıdır. Bulaşıcı bir hastalığa sahip olmaması da önemli bir konudur. Başka köpeklerle bir arada olacağı için hastalık kapmaması ve hastalığını diğer köpeklere bulaştırmaması için bu önlemler alınmaktadır. Bu kapsamda sizden köpeğinizin aşı kartı istenebilir ya da otele bırakmadan önce veteriner kontrolüne götürülmesi beklenebilir. Köpeğiniz hastaysa ancak bulaşıcı nitelikte değilse, ilaçlarını kendinizin alması istenebilir.

Köpek Oteli Seçimi

Köpek oteli seçimi, özenle bakımını üstlendiğiniz sevimli dostlarınız için yokluğunuzu aratmayacak güvenli bir mekân bulmanın köpeğinizin ruh ve beden sağlığında meydana getireceği etkiler nedeniyle oldukça önemlidir. kopek-egitimi.com köpeğinizi sizin verdiğiniz bilgiler doğrultusunda stresten uzak bir şekilde misafir etmek üzere otel hizmeti vermektedir. Köpeğinizin konaklayacağı alanlar veteriner hekim kontrolü altında tutulmakta, düzenli olarak dezenfekte edilmekte, göz ve kulaklarının temizliği ile tırnaklarının kesimi yapılmaktadır. Köpeğinizin burada misafir edilmesini istiyorsanız önceden randevu almanızda yarar bulunmaktadır. Ayrıca yine randevulu olmak koşuluyla köpeğinizi otele bırakmak ya da süre sonunda yıkanıp taranmış bir şekilde teslim almak için servis hizmetinden yararlanabilirsiniz.