PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kiremitlerin Çatılar İçin Önemi Büyüktür


selincelik
01-16-2018, 14:28
http://www.kilicoglu.com.tr/urunfoto/yagmuruyg1.jpg

Dünya üzerinde çatı kaplamalarından en fazla kullanılan malzemelerin başında kiremit gelmektedir. Birçok tarz ve şekilde yapılan kiremitlerin dayanıklılığı ve kalitesi çatılar için çok önemlidir.

Günümüzde artık yeni teknolojiler ile üretilen kiremitlerinde zorlu dış etmenlere karşı dayanıklılığı da artmıştır. Ancak dikkat edilmesi gereken durumlardan birinin de her kiremitin bu tarz yeni nesil, kaliteli ve dayanıklı kiremitlerden olmayacağıdır. Bu açıdan çatı yapımı sırasında alınacak kiremitlere dikkat edilmesi çok önem gerektiriyor.

Yeni nesil olarak kabul edilen kiremitler, yüksek teknolojik üretime sahip olup yenilikçi yüzeyleri ile de farklarını belli ederler. Tasarımları ile yağmur suyunun atılmasını sağlarken kaymayı da önleyen işlevsel özellikleri bulunmaktadır.

Kiremit (http://www.kilicoglu.com.tr/tr/) alırken dikkat edilmesi gereken en önemli iki faktör vardır. Bunlar kiremitlerin hem dona hem de suya karşı dayanıklılığıdır. Bu açıdan da seçim yaparken kiremit alınacak firmanın teknolojisinden, üretimine ve kalite belgelerine kadar birçok unsura dikkat edilmesi sonrası için sizlere kolaylık sağlar.

Kalitenin ve Teknolojinin Kiremitteki Adı

Kılıçoğlu firması kurulduğu günden bu yana kiremit üretiminde üretimden satışa ve satış sonrası hizmetlere kadar kalitenin ve güvenin değişmez adresi olmuştur. Eskişehir’de kurulmuş olan firma Türkiye’nin ilk kiremit fabrikasıdır.

Uzman çalışanları ve teknolojik alt yapısı ile sürekli kendini yenileyen fabrika da pres tuğla yanında kaplama tuğla ile terra cotta karolarının satışı yapılmaktadır. “Mükemmel Kiremit Mükemmel Çatı” sloganı ile hareket eden
Kılıçoğlu Türkiye’de ki kiremit standartlarının oluşması için aktif çalışmış bir firmadır.

Kiremitler için TSE standartlarının getirilmesi için önemli adımlar atmış ve oluşturulan standartlar ile ilk kalite belgesini almıştır. Alman ve İtalyan teknolojilerini geçmişten gelen deneyimleri ile harmanlayan firma kendisini dünya pazarında da kabul ettirmiştir.

Kılıçoğlu, yüksek teknolojik üretimi ile tam otomatik çalışan fabrikası ile sektörde lider konumdadır. Üretiminden satışına ve satış sonrası hizmetlerine kadar kalite ve güvenin değişmez adresi olan Kılıçoğlu bu ayrıcalığını tüm müşterine yaşatıyor. Türkiye’nin en yüksek teknolojik ve büyük kapasiteli fabrikasında uzman personeli ile hizmet veren Kılıçoğlu vizyonundan ödün vermeden sarsılmaz adımlar ile yoluna devam etmektedir.