PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Alkali Su Nedir ve Neden Gereklidir?


sosyaldeney4
01-11-2018, 13:55
http://www.diyetkilo.net/wp-content/uploads/2017/04/alkali-su-diyeti-2.jpg

İnsan vücudu için en önemli besleyici gıdaların başında su gelmektedir. Vücudun dörtte üçü sudan ibaret olan insanın istediği mineralleri alabilmesi için suyun alkali olması gerekmektedir. Alkali su (https://ilsersuaritma.com/Alkali-Su) pH değeri bakımından 7,5 ve üzeri olan sudur. Suyun pH değeri 7 olduğunda nötr su anlamına gelmektedir. Fakat nötr olan su insan vücudunu besleyebilmek için yeterli değildir. Bundan dolayı vücudun beslenme değerlerinin istenen seviyelerde stabil hale getirilebilmesi için alkali su dediğimiz pH değeri 7.5 ve üzere olan suya ihtiyaç bulunmaktadır.

Alkali Su Nasıl Elde Edilir?

Vücudun bağışıklık sistemini korumakta olan alkali su antioksidan bir özelliği bünyesinde taşımaktadır. Mikro moleküler yapıya sahip olduğundan dolayı özellikle kemik ve vücut beslenmesi açısından da alkali suyun oluşması son derece önemlidir. Aynı zamanda Alkali su iyonizer olma özelliği ile birlikte serbest radikallerin insan vücudundaki bütün deformasyonlarının önüne geçmektedir. Alkali suyun elde edilebilmesi için günümüzde belediyelerin sunmuş olduğu şebeke sularının arıtılması gerekmektedir. Kaliteli bir şekilde arıtılmış olan su alkali hale gelmekte, mineral ve pH değeri bakımından istenen seviyelere ulaşmaktadır. Ayrıca kaliteli filtreler kullanılarak su arıtıldığında vücut için faydalı olan mineraller dururken zararlı olan bakteriler ve mikroorganizmalar filtre tarafından tutulmaktadır. Bu şekilde elde edilen alkali su içme ve yemek yapma için kullanılmakta ve vücut için besleyici özelliğini maksimum seviyelerde sunabilmektedir.

Alkali Su Elde Etmek İçin Ne Yapılmalıdır?

Özellikle kalabalık şehirlerde su giderek kirlenmekte ve pH değeri düşmektedir. Eğer istenen pH değerlerinde alkali su elde edilmek isteniyorsa mutlaka modern arıtma sistemlerine ihtiyaç duyulmaktadır. Gerek ev ve daire bazında gerekse endüstriyel tesisler bazında farklı arıtma sistemleri bulunmaktadır. Sizin de alkali suya ihtiyacımız var ve arıtma sistemleri arıyorsanız mutlaka ilsersuaritma.com adresine giriş yaparak firmanın sunmuş olduğu kaliteli su arıtma sistemlerine ve parçalarına göz atmalısınız.