PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kimler Umreye Gitmek İçin Başvurabilir?


sosyaldeney4
01-11-2018, 12:20
http://semersaheurope.com/wp-content/uploads/2015/12/kabe_semersah-500x300.jpg

Hac ziyareti, maddi imkanlara sahip olan her Müslüman için farz kılınmış olsa da umre ziyaretleri farz olmamakla birlikte maddi imkanlara sahip olan kişilerin tercihlerine göre gerçekleştirebilecekleri bir ibadettir. İbadetin gerçekleştirilmesi için kişilerin erkek olmak kaydıyla her yaşta ve 45 yaş altındaki bayanların ise yanlarında birinci dereceden akrabaları olan bir erkekle birlikte umreye gitmek (https://www.edaturizm.com.tr/umreye-gitmek/) mümkün olmaktadır. Bu konuda Eda Turizm Firması üzerinden alınan acente hizmetleri ile umre ziyareti gerçekleştirilebilir.

Umreye Gitmek İçin Zaman Seçimi

Umre ziyaretleri, Hac ziyareti gibi mutlak olarak belirli bir dönemde gerçekleştirilen bir ibadet olmadığı için yılın belirli zamanlarında Eda Turizm gibi acenteler tarafından gerçekleştirilen programlarla zaman seçimi yapılabilir. Fakat Müslümanlar tarafından özellikle Ramazan ayında gerçekleştirilen ziyaretlerle umreye gitmek daha sevap ve sünnet olduğu için tercih edilmektedir. Bu noktada uygun sağlık koşullarına ve maddi imkanlara sahip olduğunuz müddetçe istediğiniz her dönem umre ziyareti gerçekleştirebilirsiniz.

Umreye Gitmek İçin Ne Kadar Ödenir?

Eda Turizm Firması tarafından hazırlanan farklı umre programları bünyesinde umreye gitmek için öncelikle kaç günlük bir program tercih ettiğinizi belirlemeniz gerekir. Ayrıca seçebileceğiniz 7 günlük, 12 günlük, 14 günlük veya 20 günlük programlar gibi hangi standartlarda konaklama ve ulaşım hizmeti almak istediğinizde önemlidir. Bu koşullar ile birlikte seçtiğiniz program için edaturizm.com.tr sayfasından başvuru yapabilirsiniz.