PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Baş Ağrısı Neden Oluşur?


sosyaldeney4
01-10-2018, 17:50
http://www.afyonhaber.com/images/haberler/bas-agrisi-icin-dogal-cozumler.jpg


Baş ağrısı hemen her bireyin başına gelen bir problemdir. Hepimiz gün içerisinde farklı şekillerde başımızın ağrıdığından şikâyet ederiz. Bunun bir yaş aralığı yoktur. Çocuklardan yaşlılara kadar her insanda baş ağrısı görülebiliyor. Çoğumuz gün içerisinde yaşadığımız baş ağrılarını ciddiye almayız ve geçeceğini düşünürüz. Oysa uzmanların uyarıları baş ağrısının pek de hafife alınacak bir rahatsızlık olmadığı yönündedir. Uzmanlar, baş ağrısının genel olarak uzun süreli stres içinde olmaktan, yoğun çalışmaktan, uykusuzluktan, yorgunluktan kaynaklandığını belirtiyorlar.

Baş Ağrısı Hangi Durumlarda Ciddiyet Kazanır?

Baş ağrısının çeşitli dereceleri vardır. Bu dereceler, baş ağrılarının günlük alışkanlıklardan mı yoksa başka hastalıklardan mı kaynaklandığını açıklıyor. Uzmanlar, özellikle çok şiddetli ve ani başlayan baş ağrılarında, giderek şiddetlenen ve uzun süre geçmeyen baş ağrılarında, hapşırıldığında, ıkınıldığında, cinsel aktivite esnasında oluşan baş ağrısında, kafa travması sonrası oluşan baş ağrısında, baş ağrısı ile birlikte kol, bacak, göz gibi uzuvlarda ortaya çıkan rahatsızlıklarda, hep aynı bölgede oluşan baş ağrılarında mutlaka bir doktora görünmek gerektiğini belirtiyorlar. Çünkü bu tarz belirtiler çok tehlikeli rahatsızlıkların belirtisi olabiliyor.

Baş Ağrısı Hakkında Merak Edilen Her Şey

Baş ağrısı (https://www.e-psikiyatri.com/kategori/bas-agrilari) çoğu zaman beyinde var olan veya oluşma riski olan bir tümörün habercisi olabiliyor. Özellikle çocuklarda kesinlikle aksatılmaması gereken bir durumdur. Bugün internet üzerinden baş ağrısı ile ilgili her şeyi bulabileceğiniz bir site var. e-psikiyatri.com internet sitesi, nöropsikiyatri portalı olarak hizmet veriyor ve merak edilen birçok sorunun cevabı orada yer alıyor.