PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Modernleşmenin Bir Parçası Olarak E Bilet Sistemleri


sosyaldeney4
01-10-2018, 15:48
https://www.atlasyazilim.com.tr/Content/images/article/b/e-bilet-sistemleri.jpg

Ülkeler modernleştikçe teknolojik olanaklardan günlük hayatın çeşitli noktalarında yararlanılması yönünde bir anlayış gelişmektedir. Seyahatler ya da organizasyonlar için satın alınan biletler için e bilet sistemleri kullanılması da bu modernleşme sürecinin bir parçasıdır. Bu sistemler sayesinde bilet gerektiren aktiviteye olan talep hakkında da doğru ve anlık bilgi edinmek mümkün olabilmektedir.

E Bilet Sistemleri ve Güvenlik

Organizasyonlar için hazırlanan biletlerde fiziki olarak basılmış biletin organizasyon öncesinde muhafaza edilmesi önemli bir sorundur. Organizasyon sonrasında kalıcı olması açısından basılı olması tercih edilen biletlerin saklanması stok maliyetlerini ortaya çıkarmaktadır. Bu noktada bir başka önemli sorun da hazırlanan biletlerin güvenliğinin sağlanmasıdır. E bilet sistemleri (http://www.atlasyazilim.com.tr/blog/e-bilet-sistemleri) her türlü organizasyon için stok maliyeti olmaksızın güvenli bir şekilde bilet işlemlerinin yürütülebilmesini sağlaması yönüyle avantajlıdır. Sahte bilet kullanımının ortadan kalkmasını sağlayan bu sistem, teknolojinin doğru kullanıldığında güvenlik ihtiyacına hizmet edebileceğinin göstergesidir.

E Bilet Sistemleri ve Uygulama

Biletin satın alınmasının yeterli olmadığı ve saklama, koruma, istenildiğinde gösterme gibi zorunlulukların olduğu durumlarda e bilet sistemleri hayatı kolaylaştırmaktadır. Tablet ya da akıllı telefon üzerinden kolaylıkla elektronik biletinizi muhafaza edebilir ve gerektiğinde ibraz edebilirsiniz. atlasyazilim.com.tr güvencesiyle uygulamaya geçirebileceğiniz bu sistem firmanız için ileri teknoloji ile uyumlu bir marka imajı oluşturmanıza yardımcı olmaktadır. Ülkemizde e-bilet uygulamasının hayata geçmesinde öncü olan firma bu sistemi kullanacak olan firmalar için basılı bilet zorunluluğunu ve dolayısıyla kâğıt kullanımını ortadan kaldırması yönüyle çevrenin korunmasına da ciddi bir katkı sağlamış olmaktadır. Bu sistem bilet takibinin yapılmasında firmalara kolaylık sağlayacak olup, etkili bir yönetim ve kontrol mekanizması oluşturma olanağı vermektedir. Buna ek olarak firma müşterilerinin bilete erişiminin kolaylaşması da sistem kullanımını olumlu yönde etkilemektedir.