PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tatil İçin Bozcaada Çiftlik Otel


sosyaldeney4
01-10-2018, 11:47
http://www.bozcaadaotelleri.com/wp-content/uploads/2016/05/harmani-tatil-%C3%A7iftli%C4%9Fi-1024x683.jpg

Ülkemizde pek çok farklı tatil seçeneği bulunmaktadır. Hem yaz ayları için hem de kış ayları için tatil seçeneği olarak farklı imkânlar bulunmaktadır. Bu tatil seçenekleri arasında Bozcaada büyük şehirlere yakınlığı ile dikkat çekmektedir. Türkiye’nin en büyük ikinci adası olana Bozcaada içerisinde çok farklı seçenekleri ile tatilciler için imkânlar oluşturmaktadır. Çanakkale’nin bir ilçesi olan Bozcaada hem Marmara hem de Ege Bölgesine yakınlığı ile tercih edilmektedir. Bozcaada çiftlik otel (http://www.bozcaadaotelleri.com/bozcaada-ciftlik-otel/), tatil için hem yakın hem de eğlencelik bir seçenek olarak sunulmaktadır.

Bozcaada Çiftlik Otel Seçenekleri

Bozcaada çiftlik otel ve benzeri pek çok farklı tatil seçeneğine sahiptir. Bozcaada içerisinde pek çok tarihi ve doğal güzellik bulunmaktadır. Özellikle ada olması ve etrafında güzel sahil kesimleri ve plajları sayesine denize girmek isteyenler için pek çok seçenek sunmaktadır. Güzel koyları ve kumsalları ile turistik amaçla gelenleri memnun etmektedir. Ayrıca içerisinde bulunan eski tarihi eserleri ve doğal besinleri ile gelenlerin hem gözlerine hem de damaklarına hitap etmektedir.


Bozcaada Çiftlik Otel Aktiviteleri

Bozcaada çiftlik otel seçenekleri tatiliniz için farklı aktiviteler sunmaktadır. Özel olarak otel şeklinde yapılmış olan bu otellerin içerisinde kendinizi çiftliğinizdeymiş gibi hissedeceksiniz. Tamamen organik meyve, sebze ve gıdalardan yapılan yemekleri yerken çiftlik içerisindeki şirin hayvanları ile oynayarak eğlenebilirsiniz. Ayrıca doğa yürüyüşleri yaparak Bozcaada’nın tadının çıkartabilirsiniz. Oteller ve aktiviteleri ile ilgili bilgi almak için bozcaadaotelleri.com adresini ziyaret edebilirsiniz.