PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Seri Kesim İçin Döş Açma Testeresi


sosyaldeney4
01-10-2018, 11:01
http://www.mezbahateknolojileri.com/Assets/Images/mezbaha-teknolojileri-dos-acma-testeresi.jpg

Büyükbaş hayvanların kesimi oldukça hassas işlemler gerektirmektedir. En kaliteli testislerde kesilmesi gereken büyükbaş hayvanların sorunsuz bir şekilde parçalara ayrılması da oldukça büyük bir önem taşımaktadır. Bu noktada devreye girmekte olan modern cihazlar ve makineler son derece kaliteli bir şekilde hayvanın parçalanıp istenen ebatlara getirilmesini sağlamaktadır. Özellikle büyükbaş hayvanların döş dediğimiz kısmının açılması büyük bir problemdir. Genellikle parçalanmakta olan döş istenen sonucu vermemektedir. Ancak günümüzde döş açma testeresi modern uygulamalarla beraber oldukça kaliteli şekilde üretilebilmektedir.

Döş Açma Testeresi Teknik Detayları

Oldukça yüksek performanslı çalışmaya uygun olan döş açma testeresi paslanmaz çelikten üretilmektedir. Böylece anti bakteriyel bir yapıya sahip olan döş açma testeresinde çok uzun süreli kullanım olanağı da bulunmaktadır. Manevra kabiliyeti son derece geniş olan döş açma testeresinde dengeli bir tahrik sistemi de bulunmaktadır. Üç fazlı motorla çalışmakta olan Döş açma testeresi güvenlik için motoru tamamen kapalı bir şekilde bünyesine entegre edilmektedir. Böylece en yoğun kullanımlarda dahi hiçbir şekilde güvenlik sorunu yaşanmamaktadır.

Ekonomik Fiyatlı Dönüş Açma Testeresi

Özellikle mezbahalar ve kasaplar için tavsiye edilmekte olan Döş açma testeresi kemiklerin sorunsuz bir şekilde parçalanarak döşün açılmasını sağlamaktadır. Bu şekilde bir kesim gerçekleştiğinde kemik kırıntıları etin içerisine girmeyeceğinden dolayı istenen sonuç ortaya çıkmaktadır. Sizin de kaliteli döş açma testerelerine ihtiyacınız varsa mezbahateknolojileri.com (http://www.mezbahateknolojileri.com/) adresine giriş yapıp uygun fiyatla alışveriş yapabilirsiniz.