PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Diş Beyazlatma Mümkün Müdür?


sosyaldeney4
01-10-2018, 10:39
http://bestsmilez.com/wp-content/uploads/2016/11/Dental-Health-Facts-You-Should-Know.jpg

Ağız ve diş sağlığı noktasına pek çok tedavi yöntemi bulunmakla beraber dişlerin estetik görünüme kavuşması için de alternatif çözümler yer almaktadır. Genetik olarak dişlerin beyazlığı bireylerde farklılık göstermekte ve diş beyazlık tipleri kategorize edilmektedir. Aynı zamanda sigara kahve çay gibi çeşitli gıdaların tüketilmesi yoğun antibiyotik tedavisi çevresel faktörler sebebiyle de dişler beyazlığını zaman içerisinde kaybedebilmektedir. Bu gibi durumlarda modern tıp teknikleri ile diş beyazlatma (https://www.confident.net/dis-beyazlatma/) mümkün olmaktadır. Yapılacak olan kaliteli uygulamalarla çok kısa bir süre içerisinde dişler kalıcı olarak beyazlatılabilmektedir.

Diş Beyazlatma Yöntemleri Nelerdir?

Günümüzde uygulanmakta olan modern diş beyazlatma yöntemleri içerisinde bleaching yöntemi ilk sırada yer almaktadır. Oldukça pratik olan uygulama hekimler tarafından yapılabileceği gibi bireyin evde yapması da söz konusu olan bir yöntemdir. Ancak hekim kontrolünde yapıldığında daha iyi sonuçlar alınabilmektedir. Bleaching uygulamasında diş beyazlatma için dişin üst kısmına bir jel tabakası sürülmektedir. Ardından lazer ışını ile beraber sürülmüş olan jel tabakasının aktifleşmesi sağlanmaktadır. Bu şekilde ortalama olarak 20 dakika süren seanslarla 2 veya 3 uygulama neticesinde dişlerin beyazlaştığı somut bir şekilde gözlemlenmektedir. Bu yöntemi bazı aparatlarla ve diş kalıplarıyla beraber evde de uygulamak mümkündür ancak hekim kontrolünde yapılması tavsiye edilmektedir.

Ekonomik Diş Beyazlatma Metotları

Diş beyazlatma uygulamalarında kullanılacak olan Jelin ve uygulanacak olan lazer ışığının kalitesi belirleyici unsurdur. Ayrıca sağlam diş üstüne beyazlatma uygulaması yapılacağından dolayı bir ön tetkik de gerektirmektedir. Bundan dolayı siz de dişlerinizin daha beyaz bir görünüme kavuşmasını ve daha güzel bir gülümsemeye sahip olmayı arzuluyorsanız confident.net adresine giriş yaptığınızda kurumun sunmuş olduğu kaliteli diş beyazlatma çözümlerini inceleyebilirsiniz.