PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yerli Üretim Led Aydınlatma Direkleri


sosyaldeney4
01-10-2018, 09:48
https://i.pinimg.com/236x/8b/e6/df/8be6df0a0678c3a825691033fabbf62b--modern-lighting-moment.jpg

Led aydınlatma direkleri, bahçelerden sokaklara ve yol kenarlarına kadar sıkça rastlanılan parçalar. Bunlar aslında bir şehrin, sitenin, okulun ya da bahçenin kısaca kullanıldıkları bölgenin aydınlatması için oldukça önemli unsurlar. Bunların ve bunlar gibi daha birçok önemli ürünün bulunabileceği yer ise Kelvin Aydınlatma’nın internet sitesi. Led direklerden çim aydınlatmasına kadar aydınlatmanın her alanında hizmet gösteren Kelvin Aydınlatma aynı zamanda yerli üretim ürünler kullanmasıyla da dikkat çekiyor.

Led Aydınlatma Direkleri Yapısı

Kelvin Aydınlatma’nın altına imzasını attığı led aydınlatma direkleri (https://www.kelvinaydinlatma.com.tr/ledli-aydinlatma-direkleri-necklace/) paslanmaz çelik ve galvaniz demir borudan yapılıp aynı zamanda elektrostatik boyalar ile boyanıyor. Su geçirmezliği de onaylı olan bu direklerin belediyelerden inşaatlara hatta devlet kuruluşlarına kadar birçok yerde kullanıldığını görmek mümkün.

Kaliteli Led Aydınlatma Direkleri

Kelvin Aydınlatma’nın internet sitesinde de belirttiği gibi, ürün yelpazesi çok geniş. Üstelik bu ürünlerin tümü de her türlü yasal onayı almış durumda. Tamamen yasalara uygun üretim yapan Kelvin Aydınlatma, ürünlerinin dış görünüşüne de önem veriyor. Birçok farklı zevke hitap eden farklı ürünleri sitede görmek de mümkün. Aydınlatma konusunda oldukça geniş bir yelpazeye sahip olan Kelvin Aydınlatma bu özelliği ile bahçe dekorasyonundan şehir ışıklandırmasına kadar büyük ve küçük ölçekli birçok işte kendine yer bulabiliyor. Bu firmanın ürünlerini incelemek için ise kelvinaydinlatma.com.tr sitesi ziyaret edilebilir.