PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Vakum Naylonu İşlevleri


sosyaldeney4
01-10-2018, 09:07
https://dikismakinesifiyatlari.com/wp-content/uploads/2017/09/tetra-205-cm-15-mikron-s-vakum-naylonu-12326-18-K-250x249.jpg

Vakum naylonu (http://www.e-tetas.com/vakum-naylonu) farklı alanlarda kullanıma imkan tanımaktadır. Evlerde, hastanelerde farklı amaçlarla kullanılmaktadır. Vakum havasız bir alan yaratarak poşetlerin içerisine yerleştirdiğiniz eşyaların çok az yer kaplamasına vesile olur. Böylece hem eşyalarınızı yerleştirirken az yer kullanmış olursunuz hem de farklı iş alanlarında kullanışlı bir ürün olarak faydalanırsınız. Tıp alanında da atıklar için kullanılabilmektedir. Vakum naylonu tüm bu vakum malzemelerini hazırlanması için kullanılmaktadır. Farklı genişliklerde olan vakumlar farklı alanlara hizmet vermektedir. Özel siparişlerinizle boyut ve genişliği belirleyerek kendi vakum torbalarınızı yapabiliyorsunuz.

Vakum Naylonu Boyut ve Genişlikleri

Vakum naylonu farklı boyut ve genişliklerle karşınıza çıkıyor. Bunlar ile isteklerinize uygun olarak vakum torbaları veya poşetleri yapılıyor. Ne kadar ince olursa naylonlar o kadar tercih ediliyor. Lakin her alanda ince naylonlar kullanışlı olmuyor. Bu yüzden doğru seçim yapmak uzun süreli ve verimli kullanım için gerekli olacaktır. Genellikle evlerde kullanımı için tasarlanan vakumlarda standart ölçüler kullanılmaktadır. Metalurji, tıp gibi alanlar için tasarlanan vakumlar içinse özel vakum naylonları kullanılmaktadır. 15, 20, 30 mikronlarla karşınıza çıkan ürünler farklı uzunluklara sahiptir. Sizler de ihtiyaçlarınıza göre seçim yapabilirsiniz. Genellikle bu vakum naylonları işletmeler tarafından alınmaktadır. Sonrasında vakum torbası veya poşetleri haline getirilerek satışa sunulmaktadır. Eğer teknik bilginiz varsa sizler de satın alarak kendinize özel vakumlar yapabilirsiniz.

Vakum Naylonu Arayanlara

Kaliteli vakum naylonu satın alarak en iyi vakumlu ürünleri yapabilirsiniz. Bunun için E-Tetas ürünlerine göz atabilirsiniz. Tetra marka vakum naylonu ile tüm alanların ihtiyaçlarını karşılayacak ürünler yapılabilmektedir. E-Tetas adresinden yapacağınız alışverişlerinizde sizler için uygun ödeme seçenekleri sunulmaktadır. Kapıda ödeme imkanı da suna site belli miktar alışverişlerinizden sonra ücretsiz kargo imkanı da sunmaktadır.