PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kadıköy Oto Ekspertiz ile Kadıköy Şubesi Hizmetinizde


selincelik
01-09-2018, 18:05
https://otoekspertest.com/wp-content/uploads/2017/12/peugeot-oto-ekspertiz-servisi.png

İkinci el otomobil piyasasında ekspertiz raporunun alınması oldukça önemli bir konudur. Kadıköy oto ekspertiz (https://otoekspertest.com/kadikoy-oto-ekspertiz/) bu amaca yönelik olarak hizmet verebilen önemli merkezlerden biridir. Bir araç için ekspertiz raporunu alacağınız merkezin yeterliliğini gösteren sertifikalara sahip olması ilk dikkat etmeniz gereken noktadır. Çünkü otomobiller için ekspertiz hizmeti sağlayacak olan bir merkezin mutlaka gerekli olan şartları yerine getirebildiğini ispatlaması gerekmektedir ki ondan sonra sertifika alabilsin.

Son dönemler için konuşacak olursak oto uzman incelemesi hizmeti verebilen bir merkezin popülaritesi giderek artan bir iş kolu olduğunu söylemek gerek. Böyle olunca doğal olarak ekspertiz raporu verebilecek noktalar için bazı temel niteliklere sahip olması gereklidir.

Yeterlilik için gerekli olan niteliklerin bilinmesi ikinci el bir otomobil alacak olan kişilerin de bazı noktalarda daha iyi bir seçim yapmalarını sağlayacaktır. Örneğin rapor hazırlanacak aracın yeterli motor gücüne sahip olup olmadığını belirlemek aracı alacak olan kişinin daha sağlıklı karar verebilmesi açısından önemlidir. Kadıköy oto ekspertiz bu konuda hiçbir şüpheye yer kalmayacak şekilde istediğiniz raporu verebilmektedir. Çünkü bu işlem için gerekli teknik altyapıya ve bunları ustaca kullanabilen elemanlara sahiptir.

Bir Oto Ekspertiz Merkezi İle Oto Tamircisinin Farkları

Oto ekspertiz servisleri için ne tür belgeler istendiğini bilmek isterseniz, yaşadığınız yer hangi belediyeye bağlı ise o belediyenin web sitesine girmeniz yeterlidir. Eğer araç teknolojik olarak oto tamircilerinin gerekli bakım onarım cihazlarına sahip olmaması durumunda arabanın servisine gidilmekten çekinilmemelidir. Çünkü servislerde oto ekspertiz hizmeti için normal araba tamircilerine kıyasla kullanılan teknik araç ve gereçler açısından daha fazla imkana sahiptirler.

Bu aşamada kişinin aklına belirlenmiş bütçenin aşılması gibi bir soru takılabilir. Buna neden olarak servislerdeki araç ekspertiz raporu hazırlanma aşamasında çok faz ayrıntıya girilesi ve gerekli olmadığı düşünülen birçok bakım kaleminin işleme katılmasıdır. Bunun doğal bir sonucu olarak da sonuçta araba servisleri normal tamircilerden çok fazla fiyat çıkarabilmektirler. Bu etkenler otomobil ekspertiz noktalarının daha fazla tercih edilmesini sağlamaktadır. Kadıköy oto ekspertiz bu noktalardandır.