PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kombi Yedek Parça Tercihinde Orijinal Ürün Önemli


sosyaldeney4
01-09-2018, 14:58
https://www.kombiariza.com/wp-content/uploads/2017/12/147uy8w6ggl13.jpg

Kombi yedek parça tercihi, kombinin kullanım süresine etki eden önemli bir husustur. Düzenli olarak bakım ve onarımı yapılsa dahi kombiler kullanım ömrü olan ve kullanılan su, kullanımda gösterilen özen ve benzeri birçok faktöre bağlı olarak arızalanabilmektedir.

Kombi arızalarının bir bölümünü parça bozulmaları oluşturmaktadır. Bozulan parçaların tamiri mümkün olmadığında kombi bakım servis elemanları tarafından parça değişimi yapılmaktadır. Değiştirilen parçanın kombinin marka ve modeline uygun orijinal bir ürün olması kombinin çalışma performansını olumlu etkilerken orijinal olmayan yedek parçalar kısa vadede kombi arızalarını ortadan kaldırmakla birlikte uzun vadede kombinin yeniden ve daha sık arızalanmasına, hatta kalıcı hasarlar almasına neden olmaktadır.

Kombi Yedek Parça Değişimini Yetkili Serviste Yaptırın

Kombi yedek parça değişimi güvenli bir kullanım için önemlidir. Kombiyi onarmak adına yapılan bireysel müdahaleler veya yetkili kombi bakım servisi elemanı olmayan kişiler eliyle yapılan müdahaleler kombinin garanti kapsamından çıkmasına neden olabilmektedir. Ayrıca yetkili servis tarafından yapılmayan müdahaleler ve parça değişimleri kombinin bozulmasına, performansının düzensizleşmesine ya da çalıştığı halde petekleri ve suyu yeteri kadar ısıtmamasına yol açmaktadır.

En Sık Değişimi Yapılan Kombi Yedek Parça Ürünleri

Kombilerin bozulma sebepleri kombi (https://www.kombiariza.com/)yedek parça ihtiyacını etkileyen temel unsur olarak karşımıza çıkmaktadır. En sık karşılaşılan kombi arızaları ateşleme sorunu, gaz, su ve elektrik bağlantıları ve basınç seviyesi ile ilgili sorunlardır. Söz konusu sorunlara bağlı olarak en sık değişimi yapılan kombi yedek parça ürünleri vana, gaz valfi, ateşleme trafosu, fan, termostat, diferansiyel manometre, sirkülasyon sağlayan pompa, sensör, modülasyon kartı ve benzeri parçalardır. Yedek parça değişiminde orijinal ürün kullanılması ve onarım hizmetinin yetkili servisten alınması önemlidir.