PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bereket Döner ve Bayilik Veren Firmalar 2017


sosyaldeney4
01-09-2018, 14:37
https://i.dunya.com/2/670/377/d/news/156166.jpg?v=1459671421

Çok uzun zamandır gıda sektöründe üretmiş olduğumuz yaprak dönerlerle adımızı duyurarak bir marka değer olma yolunda emin adımlarla ilerlemekteyiz. Fakat şu an itibariyle ulaşmış olduğumuzu yüz mağazayı kesinlikle yeterli bulmadığımızdan dolayı yeni bayilikler verilerek restoran sayımızı arttırmak için yola çıkmış bulunmaktayız. Bu sebeple bayilik veren firmalar 2017 konseptinde yerimizi alarak yeni müşterilerimizle ve yeni restoranlarımızla lezzetimizi ülkenin dört bir yanına ulaştırma gayretindeyiz.

Bayilik Veren Firmalar 2017 Konsepti

Bereket Döner olarak bayilik veren firmalar (https://www.bereketdoner.com.tr/blog/bayilik-veren-firmalar) 2017 konsepti içerisinde yerimize aldığımızdan dolayı bazı kıstaslarımızın mutlaka bayilik talebinde bulunanlar tarafından yerine getirilmesi gerekmektedir. Bunların en başında lokasyon bilgisi gelmektedir ki bizim restoranlarımızın açılacak olduğu yerlerin en işlek caddeler ve merkezi lokasyonlar olması son derece önemlidir. Cadde üstü mağazalar formatında açılacak olan restoranlarımızda 80 metrekarelik bir kullanım alanı minimum limit olarak belirlenmiş durumdadır. Ayrıca yoğun trafik profilinin yaşandığı bölgelere yakın yerlerde açılacak olan restoranlarımızın masa sandalye cam taban ve tavan döşemeleri dâhil bütün yapı unsurları gözden geçirilecek ve kalite standartları yakalanacaktır. Mağaza çevresindeki diğer restoranlar ve komşular da restoran açılmadan önce incelemeye tabii tutulacaktır. Çünkü müşterilerimizin sadece nezih ve güvenilir ortamlarda Bereket Döner lezzetini tatmasını uygun görmekteyiz.

Bayilik Veren Firmalar 2017 ve Büyük Hedefler

Şu an itibarı ile bayilik veren firmalar 2017 içerisinde yer alan Bereket Döner 100 mağazaya yaklaşan restoran zinciri ile ülkenin dört bir yanında hizmet vermektedir. Fakat hedefimiz 300 ve daha üzeri mağaza sayısı olduğundan dolayı mutlaka bayilik alacak olan yeni partnerlerimizin eğitim ve gıda güvenliği konusunda sunmuş olduğumuz bütün standartları yakalaması gerekmektedir. Bizimle sürekli işbirliği içerisinde olan dinamik kişilere bayilikler verilecektir.