PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Gıda Sektörü İçin Baskılı Ambalaj Kağıdı


sosyaldeney4
01-09-2018, 14:03
http://4.bp.blogspot.com/-YJaBLzn_EQw/VZ8ehs-OfmI/AAAAAAAABGo/G43mVMNw0gs/s1600/baskili-ambalaj-kagidi.jpg

Gıda sektöründe üretimi gerçekleştirilen birçok farklı ürün taze tüketim ürünleri olarak satışa sunuldukları için bu ürünlerin satışı yapılırken anlık kullanımda tercih edilecek ambalajlara ihtiyaç duyulur. Bu ambalaj ürünleri baskılı ambalaj kağıdı sayesinde üretilmiş olan ve genellikle kağıt ya da plastik yapılarında üretilmiş ürünlerdir. Örnek olarak ekmek, pasta, hamburger veya lavaş dürüm gibi ürünlerin tüketimi gerçekleştirilirken hızlı bir tüketim için bu ambalaj kağıtları ile sunum yapılır.

Baskılı Ambalaj Kağıdı Ve Paketleme

Ambalaj kağıtları üzerinde sektörel bir şekilde istenilen türde baskı uygulaması yapılabilmektedir. Bu ürünlerde sektörlere göre farklı bir şekilde logo ya da ürün baskısı yapılabileceği gibi sadece isim ya da herhangi bir görselin baskısı kullanılabilir. Elif Plastik firması tarafından farklı renklerde ve şekillerde üretilebilen baskılı ambalaj kağıdı ürünleri özel bir şekilde paket ambalajlar içinde kullanılabilmektedir. Ambalajlar siyah veya beyaz gibi tek renk ya da çok renkli bir şekilde üretilebilmektedir.

Doğru Bir Tanıtım İçin Baskılı Ambalaj Kağıdı

Firmalar tarafından özel ürünlerin ambalajlanması ve hediyeler gibi gönderilerin paketlenmesi için baskılı ambalaj kağıdı kullanılması hem tanıtım oluşturmakta hem de prestij sağlamaktadır. Kurumsal şekilde kullanılabilecek ambalaj kağıtlarında istenen baskıların sağlanması ve kalitenin elde edilmesi için Elif Plastik firması üzerinden sipariş verilebilir. Firma ürünlerine elifplastik.com (elifplastik.com.tr/) sayfası üzerinden ulaşabilir ve inceleyebilirsiniz.