PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Çim Halı Kullanımının Başlıca Sebepleri


selincelik
01-08-2018, 17:28
http://www.nurteks.com.tr/_files/products/img/40_3_b.jpg?v=27

Çim halı (http://www.nurteks.com.tr/cim-hali/) alternatifi günümüzde orijinal çimlere karşı büyük bir şekilde rağbet görmektedir. Orijinal çimlerden ziyade birçok uygulamada yapay çimlerin kullanılması oldukça avantajlı bir durum halini almıştır. Orijinal çimlerin oluşabilmesi için oldukça uzun bir süreç geçmesi gerekmektedir. Üstelik bu süreç neticesinde de alınacak sonuç garanti değildir. Tüm uğraşlar, zaman ve harcanılan maddi para boşa gidebilir. Bu sebep ile daha ekonomik ve garanti sonuç alınabilen çim halı modelleri daha sık tercih edilmektedir.

Çim Halı Uygulamalarının Satın Almak İsteyenlere Sunduğu Büyük Avantajlar

Çim halı uygulaması günümüzde iç ya da dış mekan kaplaması yapacak müşteriler tarafından oldukça sık bir şekilde tercih edilmektedir. Çim halı uygulamasının bu denli tercih edilmesinin en büyük sebebi oldukça düşük maliyetler ile istenilen kalitenin elde edilmesidir. Özellikle teknolojinin de gelişmesi sayesinde ortaya çıkan yeni üretim metotları çim halının tercih edilmesinde büyük bir rol oynamıştır. Yeni üretim metotları üretim sürecinin maliyetini düşürmüş ayrıca daha hızlı bir üretim imkanı sunmuştur. Bu sayede firma ile çalışmak isteyen müşteriler siparişleri sonrasında oldukça kısa bir süre içerisinde istedikleri çim halıya sahip olabilmekte ve oldukça ekonomik fiyatlar ödemektedirler. Ayrıca çim halıların bir diğer avantajı ise oldukça iyi bir görüntüye sahip olmasıdır. Üretim işleminden geçen çim modelindeki lifler sayesinde tüm zemin aynı renkte ve aynı tonda olduğu için daha şık bir görünüm elde edilmiş olmaktadır. Çim halıların sunmuş olduğu bir diğer avantaj ise kullanım süresinin doğal çimler ile karşılaştırıldığı zaman daha uzun oluşudur. Ayrıca yapay çimler üzerinde yapılan hareketlerde kayma, düşme gibi istenilmeyen durumların meydana gelme olasılığı da daha düşüktür.

İnternet Üzerinden Çim Halı Satın Almak

nurteks.com.tr internet adresi altında hizmet veren ve çim halı satış işlemleri gerçekleştiren firma müşterilerine internet üzerinden istedikleri yapay çim modelini satın alma imkanı sunmaktadır. Müşterilerin tek yapması gereken istedikleri amaca uygun çim halının modelini, internet sitesindeki modeller arasından seçmek. Daha sonra müşteriler yapay çimin uygulanacağı alanın boyutlarına göre bir teklif alarak satın alma işlemlerini gerçekleştirebilirler.