PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ortopedi Hangi Hastalıklarla İlgilenir


selincelik
01-08-2018, 16:56
https://npistanbul.com/assets/uploads/sayfa/308/images/ortopedi_servisi_banner.jpg

Vücutta hareketi sağlayan eklemler, kemikler, kaslar, sinirler gibi bölümlerin rahatsızlıkları ile ilgilenen ortopedi hareket sistemi bozukluklarının tanı ve tedavisini inceleyen tıp dalıdır. Ortopedi (https://npistanbul.com/ortopedi) ve Travmatoloji ana bilim dalı olarak tıp alanında yer almaktadır. Ortopedi ve travmatoloji bölümü birçok farklı hastalığın tanı ve tedavisiyle ilgilenir. Doğuştan gelen sakatlıkların düzeltilmesinde ortopedi dalında yaşanan modern gelişmeler oldukça etkilidir.

Kas ve iskelet sistemindeki tüm hastalıkların tanı ve tedavisi ortopedi alanına girer. Eklem protezleri, spor travmatolojisi, boy uzatma ve bacak eşitsizlikleri, el cerrahisi ve diz cerrahisi, doğuştan gelen sakatlıklar gibi birçok alt dalı vardır. Ortopedik hastalıkların tedavisinde gelişmiş teknolojilerin kullanılması tedavi başarısını arttırmaktadır.

Hangi Şikayetler Ortopedi Bölümüne Gitmeyi Gerektirir

Kırıklar, sakatlanmalar, boyun ve bel ağrıları, bacak çarpıklığı, düztabanlık, kas zedelenmeleri, romatizma ağrıları, kemik yaralanmaları gibi şikayetler için ortopedi bölümü doğru seçimdir. Yaşlılarda kemik erimesi eklem bozuklukları, romatizma, kamburluk gibi hastalıklar ortopedik hastalıklardır. Çocuklar kalça çıkığı gibi doğuştan gelen bozukluklar ortopedik tedavi gerektirir.

Omuz ağrıları, spor yaralanmaları, boyun ağrıları, kuyruk sokumu ağrıları gibi birçok şikayet için ortopedi bölümüne gitmek gerekir. Ortopedi bölümü tercih edilirken teknolojik donanımı yeterli olan ve ileri tedavi yöntemlerini sunan hastaneleri tercih etmek önemlidir. NPİSTANBUL Beyin Hastanesi diz protezi ameliyatı, doğuştan gelen sakatlıkların düzeltilmesi gibi farklı ortopedik tedavilerde gelişmiş uygulamalar sunmaktadır.

Ortopedi Doktoru Seçimi Önemli Midir?

Özellikle cerrahi operasyon gerektiren tedavilerde uzman doktor seçimi oldukça önemlidir. Deneyimli ve yetenekli ortopedi uzmanlarının tercih edilmesi tedavide başarı şansını yükseltir. Ortopedi doktoru seçimini NPİSTANBUL Beyin Hastanesi ekibini tercih ederek doğru şekilde yapabilirsiniz. İleri teknoloji tanı ve tedavi yöntemlerini başarılı uzmanların uyguladığı bu hastane Avrupa standartlarını sunmaktadır.

Ortopedik rahatsızlıkların tedavisinde uygulanan cerrahi uygulamalarda en yeni araç ve yöntemleri tercih ederek tedavi başarısını garantileyebilirsiniz. Ortopedi dalı teknolojik gelişmelerden en fazla etkilenen tıp dalları arasındadır. Hızlı gelişen ortopedi tanı ve tedavi yöntemlerini NPİSTANBUL Beyin Hastanesi tercih ederek yakalayabilirsiniz.