PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : En Çok Tercih Edilen Sünnet Davetiyesi Modelleri


selincelik
01-08-2018, 16:30
https://www.akaydavetiye.com/image/cache/catalog/s%C3%BCnnet/50%20tlll-800x800.jpg

Erkek çocuk sahibi olmak kültürümüzde özel bir yere sahiptir. Bu yüzden erkek çocuklarına ait kimi dönemlere, kimi etkinliklere toplum olarak büyük hassasiyet gösteririz. Doğum, askerlik, evlilik gibi hususiyet arz eden bu zamanlardan birisi de sünnettir. Dinimizin bir gereği olarak Müslüman bir erke çocuğunun sünnet ettirilmesi gerekir. Aileler her erkek çocuğunun hayatında bir kez yaşayacağı bu ana büyük önem verirler. Bir düğün havasında kutlarlar. O yüzden de sünnet düğünü diye bir merasim toplumsal hafızamızda yer etmiştir. Bugüne özel hazırlıklar yazılır. Özel kıyafetler, özel eğlenceler, özel kutlamalar tertip edilir. Sünnet düğününün sevdiklerimize duyurulmasında da sünnet davetiyesi kullanılır. Her ne kadar evlilik düğünü davetiyeleri kadar geniş bir seçenek olmasa da sünnet davetiyesi (https://www.akaydavetiye.com/sunnet-davetiyesi) çeşitleri de bir hayli fazladır.

En Trend Sünnet Davetiyesi Seçenekleri

Sünnet davetiyesi yaptırabileceğiniz kurumların sayısı çok fazla değildir. Olanların içirişinden kaliteli bir seçim yapmak isterseniz Akay Davetiye’yi rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Firma, güler yüzlü hizmeti sizlere sunuyor. Kaliteli ürünler ortaya koyuyor. Dilerseniz firmanın mevcut modelleri içinden tercih yapabilirsiniz. dilerseniz de kendi tasarımınızın üretilmesini isteyebilirsiniz. Hatta mevcut modeller arasından davetiyeleri kendi çocuğunuza özel hale getirerek, resmini, beğendiği bir grafiği kullanarak hazırlanmasını da talep edebilirsiniz. Model sınırı olmamakla beraber firmanın kataloğu içindeki bazı sünnet davetiyesi modelleri şunlardır:

•41 kere maşallah sünnet davetiyesi,
•Dualı sünnet davetiyesi,
•Taraftar sünnet davetiyesi,
•Nazar boncuklu sünnet davetiyesi,
•Altın yaldızlı sünnet davetiyesi,
•Sünnet çocuklu davetiye vd.

Sünnet Davetiyesi Seçiminde Profesyonelliğin Adresi

Davetiyeler çoğu kez okunur ve hatıra olarak saklanır. Bu yüzden kalitesine, tasarımına özen göstermek gerekir. Akay Davetiye, zengin tecrübesi ve donanımlı yapısıyla en kaliteli sünnet davetiyesi modellerini sizlere sunuyor. Firma yetkilileri ile iletişime geçerek kendi fikirlerinizi onların tecrübeleri ile birleştirebilir, harika tasarımlar ortaya çıkarabilirsiniz. Firma, istediğiniz davetiye modellerini istediğiniz sayıda basacak ve söz verdikleri tarihte tarafınıza ulaştıracaktır. Sizlere de sevdiklerinize hem davetiye hem de hatıra olarak o modelleri sunmak kalacaktır. Firmanın ürünlerine akaydavetiye.com sitesinden ulaşabilir, modellerine göz atabilirsiniz.