PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 2018 Kışlık Tunik Modelleri


Etnik Esintiler
01-05-2018, 17:53
2018 Otantik Kışlık Tunik Modelleri

Kış aylarının vazgeçilmezi olan tunikler (http://www.etnikesintiler.com/kategori/tunikler) havaların soğumasıyla birlikte raflardan çıkarılıp giyilmeye başlandı bile. Yeni sezon olarak görücüye çıkan kışlık tunik modelleri (http://www.etnikesintiler.com/Kislik-Tunik-Modelleri,LA_356-2.html#labels=356-2) ise şık kreasyonlarıyla birlikte dikkat çekmeye devam ediyor. Bu senenin dikkat çeken modelleri arasında otantik tunik modelleri geliyor. Bohem tarzın buluştuğu etnik köklerden ilham alınarak tasarlanan tunik modelleri kış sezonuna damgasını vurmuş durumda. Gayet salaş bir görünüme sahip her kıyafet ile rahatlıkla kombine edebileceğiniz tunik modelleri ile içinize soğuk işlemeden rahatça geçirebilirsiniz. Dikimi özel olarak el işi ile hazırlanan giyimi kolay günlük hayatta rahatlıkla giyilebilecek tunikler son zamanların trendine uygun olarak tasarlandı.

Uzun modellerle dikkat çeken tasarımla düğmeli ve düğmesiz modeller olarak ikiye ayırabiliriz. Kesimi özel dokuma kumaştan olan elbiseler cepli ve cepsiz modeller olarak da göze çarpıyor. Daha çok rahatlığı ve özgürlüğü temsil eden bohem giyim tarzı size bambaşka bir hava katacaktır. 2018 kışlık tunik modelleri ile soğuk günleri sımsıcak geçirebilir rüzgara karşı koyabilirsiniz. Bohem tarza ayak uydurmak ve bu tarzı yakından takip etmek isteyenler elbise modellerine göz atabilir ve moda akımına ayak uydurabilir. Aksesuar ve takılarınızla göze hoş gelen bir yapı oluşturabilir tarzınızla şık bir görünüme kavuşabilirsiniz. Peki bohem tarz otantik tunikler nerede mi satılıyor? Hemen bu soruya yanıt bulalım.

https://i.hizliresim.com/jyPDAL.jpg (https://hizliresim.com/jyPDAL) https://i.hizliresim.com/NZ6o2g.jpg (https://hizliresim.com/NZ6o2g)

Otantik Kışlık Tunik Modelleri nerede satılıyor?

Eşsiz tasarımlarıyla ön plana özel kesime sahip en güzel kışlık tunik modellerini Türkiye'nin en büyük bohem giyim mağazası EtnikEsintiler.com'da rahatlıkla bulabilirsiniz. Sürekli güncellenen stokları, yaz ve kış sezonu kreasyonları, sepette indirim imkanı, fırsat reyonu ve kredi kartına ödeme imkanıyla tüm elbise modellerine buradan ulaşabilir veya kapıda ödeme seçeneğini de kullanarak alışverişlerinizi kolaylıkla tamamlayabilirsiniz.

%100 el işi olan ve dokuma kumaştan imal edilen ürünler uzun solukludur ve yıllarca rahatlıkla giyilebilir.Her elbise modelini sevebileceğiniz sitede, stilinize ve ruhunuza uygun en şık elbise modellerini bulabilir kendinize özgü kombinler oluşturabilirsiniz. Siteyi ziyaret edip yeni sezon elbise modellerine göz atmayı unutmayın...

https://i.hizliresim.com/8Y0rXn.jpg (https://hizliresim.com/8Y0rXn) https://i.hizliresim.com/3EBVO0.jpg (https://hizliresim.com/3EBVO0)