PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kurumsal Araç Kiralama Nedir?


selincelik
01-05-2018, 11:56
http://www.drd.com.tr/assets/image/galeri/DSC00505-(2).jpg


Günümüzün en önemli ihtiyaçlarının başında otomobil gelmektedir. Geçmişte lüks olarak algılanmakta olan araçlar bugün en önemli ihtiyaçlar arasında ilk sıraya tırmanmış bulunmaktadır. Sadece bireyler için değil kurumlar için de aynı şekilde araç ihtiyacı ortaya çıkmaktadır. Geçmişte kurumlar kullanmak istedikleri araçları satın alma yoluna gitmekteydiler fakat günümüzde sıfır kilometre araçların son derece yüksek fiyatlara satılıyor olması ve birçok resmi işin personeller tarafından takip edilmesi neticesinde kurumlar artık sıfır kilometre araç almaktan uzak durmaktadır. Bu noktada kurumsal araç kiralama (http://www.drd.com.tr/Anasayfa) dediğimiz yöntem birçok kurum için oldukça cazip hale gelmiş bulunmaktadır. Böylece Siz bir araç kiralama firması ile anlaşarak ne kadar araca ihtiyacınız varsa kurumunuz için istediğiniz periyotta kiralama opsiyonuna sahip olabiliyorsunuz.

Kurumsal Araç Kiralama Kolaylıkları

Bununla birlikte kurumsal araç kiralama pek çok kolaylığı ve avantajı da bünyesinde taşıyor. Bunların en başında sıfır kilometre araç alırken öz sermayeden çok ciddi anlamda para çıkışının engellenmesi geliyor. Böylece oldukça uygun rakamlarla araç kiralanarak da şirketlerin ve kurumların araç ihtiyacına kaliteli ve pratik çözümler bulunmuş oluyor. Ayrıca araç satın almada araca ait olan bütün resmi işlemler firma tarafından gerçekleştirilmek zorundadır. Resmi olarak firmanın bünyesine Entegre edilmesi gereken araçların belirli bir periyottan sonra yıpranınca satışı da yine oldukça güç olmaktadır. Hâlbuki kurumsal araç kiralama yöntemine başvurduğunuzda bu işlerin hiç birisi ile ilgilenmek zorunda kalmıyorsunuz. Çünkü resmi işlemler size kurumsal araç kiralama hizmetini veren firma tarafından yerine getirilmektedir. Aynı zamanda tekrardan araç satma ve yeni araç alma gibi dertlerle de uğraşmak zorunda kalmayacaksınız. Uygulamanın farklı bir avantajı da ekstra personel giderinden tasarruf yapılmasıdır.

En Ekonomik Kurumsal Araç Kiralama Çözümleri

Yukarıdaki sebeplerden dolayı birçok firma artık günümüzde kurumsal araç kiralama çözümlerine yönelmektedir. Böylece ekonomik anlamda ciddi bir tasarruf yapılmakta ve daha pratik çözümler bulunarak şirketin işleyişinde kambur durumunda bulunan araç satın alma opsiyonundan daha kaliteli bir çözüm ile rahat nefes alınmaktadır. Eğer siz de kurumunuza araç kiralama yöntemleriyle mobilizasyon imkânı tanımak istiyorsanız drd.com.tr (drd.com.tr) adresine giriş yapıp firmanın sunmuş olduğu ekonomik hizmetlere göz atabilirsiniz.