PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : En Modern Mezbaha Sistemleri


sosyaldeney4
01-05-2018, 08:46
http://www.mezbahateknolojileri.com/Assets/Images/mezbaha-makinalar%C4%B1-1611727871089927.jpg

Günümüzde hijyen standartlarının yerine getirilebilmesi için hayvanların mutlaka kaliteli mezbahanelerde kesilmesi gerekmektedir. Modern mezbahaların oluşturulmasında kullanılan sistemler oldukça önemlidir. Mezbaha (http://www.mezbahateknolojileri.com/)sistemleri diye adlandırılan birçok aparatın ve makinenin bir araya gelmesiyle oluşan mezbahanelerde Premium bir hava oluşturulmaktadır. Böylece gerek küçükbaş hayvanların gerekse büyükbaş hayvanların kesiminde anti bakteriyel dediğimiz uygulamalarla sağlıklı ortam meydana getirilmektedir.

Dayanıklı Mezbaha Makinaları

Beden gücüne eşlik eden kaliteli mezbaha makinaları ile büyükbaş ve küçükbaş hayvanların kesimi çok daha kolay olmaktadır. Ayrıca kesilmiş olan hayvanların konveyör bant sistemleri ile beraber mobilizasyonunun sağlanması da oldukça önemlidir. Böylece kesilmiş olan bütün hayvanların etleri ve parçaları insan gücüne gerek kalmadan robotik sistemler ile beraber taşınarak farklı etaplara gönderilmektedir. Bu şekilde seri imalat ve kesim gerçekleştiğinden dolayı mezbahalar çok daha fazla kazançlar elde edebilmektedir.

Çevreci Mezbaha Projeleri

Mezbahaların kurulması ve işletilmesi son derece zor ve birçok farklı işlemi bünyesinde barındıran komplike işlerdir. Çünkü mezbahalarda hayvanların kesimi sırasında ortaya çıkmakta olan kan kemik ve diğer canlı dokuların iyi şekilde ayrıştırılmalı çevreye zarar verilmemelidir. Ayrıca mezbahada kurulacak olan sistemler kullanılacak olan makineler ve soğutma odaları da nitelikli bir şekilde ayarlanmalıdır. Bu şekilde kesilmiş olan etlerin hijyen standardı artırılırken kaliteli sonuçlar ortaya çıkacaktır. Eğer mezbaha projesi yapmak istiyor veya mezbahanızı modernize etmeyi düşünüyorsanız mezbahateknolojileri.com adresine giriş yapıp firmanın sunmuş olduğu kaliteli uygulamalara göz atabilirsiniz.