PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Uyumlu Bir Protez Yapısı İçin Zirkonyum Diş


sosyaldeney4
01-05-2018, 08:39
http://agizvedishakkinda.com/wp-content/themes/webportal/timthumb.php?src=http://agizvedishakkinda.com/wp-content/uploads/2017/05/zirkonyum-di%C5%9F-kaplama.jpg&w=392&h=250

Ağız içerisinde diş çürümelerinin oluşması noktasında Confident firması tarafından gerçekleştirilen tedavilerde diş kaplaması yöntemi uygulanmaktadır. Diş üzerinde oluşan çürüklerin kanal tedavisi ve restorasyon ile düzeltilmesi sonrasında bu bölgede oluşan doku hasarının giderilmesi ve tekrar sağlıklı bir diş kullanımının oluşturulması için doğal bir görünüme sahip olan zirkonyum diş uygulaması tercih edilmektedir. Zirkonyum nitelikli bir malzeme olarak gerçeğe yakın bir diş görünümü sağlarken yemek yeme ve konuşma noktasında da rahatlık oluşturmaktadır. Ağız ve diş yapısı ile uyumlu bir şekilde kullanılan bu malzeme hekimlerin en çok tercih ettiği kaplama materyallerinden biridir.

Son Teknolojilerde Tercih Edilen Zirkonyum Diş

Birçok hasta tarafından Confident firmasına yöneltilen soruların başında zirkonyum diş (https://www.confident.net/zirkonyum-dis/) ile ilgili açıklama yapılması gelmektedir. Bu diş yapısı eski tip porselen veya diğer kaplama yöntemlerine göre daha doğal bir görünüm ve daha uzun kullanım ömrü sağladığı için tercih edilmektedir. Ayrıca Zirkonyum malzemesi teknolojik bir şekilde daha doğala yakın ve estetik tasarımların yapılmasını sağladığı için ağız içerisindeki dişlerin görüntüsüne uyum sağlayan ve eşdeğer bir kullanım oluşturan yapı sağlamaktadır. Zirkonyum ile yapılan kaplama işlemlerinde yüksek uyum sağlayacak bir sonuç elde edilmektedir.

Zirkonyum Diş Uygulaması Nasıl Yapılmaktadır?

Confident firması tarafından öncelikle hastaların ağızlarında tarama teknolojisi kullanılarak ihtiyaç duyulan diş sayısı ve yapısı belirlenmektedir. Bilgisayar teknolojisi ile sağlanan bu işlemde doğal görünümlü bir yapı oluşturulması için dizayn edilen zirkonyum diş uygulamaları daha sonrasında 24 saat bekleme ile birlikte ağız içerisine uygulanmaktadır. Bu sayede hastalar rahatlıkla; beslenme, konuşma ve nefes alma gerçekleştirebilirken özgürce gülümseyebilir ve yeni dişlerini rahatlıkla kullanabilir. Nitelikli bir uygulama için confident.net sayfasını ziyaret edebilirsiniz.