PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : En Çok Tercih Edilen Hac Umre Tur Şirketi


sosyaldeney4
01-04-2018, 15:22
http://682350.static.karar.com/img/682x350/17-03/10/umre-1489147135.jpg

Hac ve umre iki dini vecibedir. İslam’ın şartlarından birisi olan hac, sadece yılın belirli günlerinde yapılabilirken umre, hac günleri dışında yılın her günü yapılabilmektedir. Hacca gidecek olan kişi sayısı her yıl ülke bazında belirlenmekte ve DİB tarafından tespit edilmektedir. Umrede ise böyle bir sınırlama yoktur ve vize, pasaport alan herkes umreye gidebilmektedir. Ülkemizde hac ve umre seyahatleri düzenleyen tur şirketleri vardır. Bunlar hem aracılık hem de rehberlik hizmeti yürütmektedirler. Eda Turizm, çeyrek asra yakın hizmet verdiği sektörde en çok tercih edilen tur şirketlerinden birisidir. Firma, hac umre (https://www.edaturizm.com.tr/hac-umre/) turları sayesinde her yıl binlerce insanı kutsal topraklara götürüp getirmektedir.

Hac Umre Tur Seçenekleri

Eda Turizm, aylara ve bütçeye göre hac umre turları düzenlemektedir. Yılın her gününe yayılan bu turlar sayesinde kutsal topraklara gitmek isteyen kişilere müsait oldukları zaman diliminde kutsal topraklara gitme şansı tanımaktadırlar. Firmanın umre turları şunlardır:
• Butik umre turları,
• Bahar umre turları,
• Yaz umre turları,
• Ramazan umre turları,
• Şevval umre turları,
• Sömestre umre turları,
• VIP umre turları.

Hac Umre Seyahatlerinde Uzman Ekip Desteği

Eda Turizm, tecrübeli, dinamik ekibi sayesinde hac umre seyahatlerinizin çok konforlu ve güvenli geçmesini sağlıyor. Başvurunuzdan gidip geri döndüğünüz ana kadar bütün süreci yakından takip ediyorlar. Her aşamada kolaylık sağlıyorlar. edaturizm.com.tr internet sitesinden firmanın hizmetlerine, ücretlerine ulaşabilir, kutsal topraklara yapacağınız seyahati ayrıcalıklı hale getirebilirsiniz.