PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Otistik Çocuklar ve Tablet Uygulamaları


sosyaldeney4
01-04-2018, 11:17
http://fotocdncube.gazetevatan.com/vatanmediafile/HaberIciResim/2016/02/18/--2007738.Jpeg

Otizm belirtileri ve etkileri itibariyle çok özel bir hastalıktır. Belki de tıp dünyasının üzerinde en fazla çalışma yaptığı ancak en az sonuç aldığı hastalıklar arasında en ön sırada otizm bulunmaktadır. Otizm tam ismi ile otizm spektrum bozukluğu olarak belirtilmektedir. Otistik çocuklar ve tablet (https://otsimo.com/tr/otizmde-ogrenme-bozuklugu/) gibi uygulamalar ile hastalığın seyri yavaşlatılmaya çalışılsa bile günümüzde hastalığın kaynakları ve tedavileri ile ilgili olarak istenilen sonuçlar alınamamıştır. Otizm ile ilgili olarak söylenebilecek en temel unsur nöro gelişimsel bir bozukluk olarak kendisini göstermesidir.

Otizm Belirtileri, Otistik Çocuklar ve Tablet

Otizm temel olarak davranışsal bir rahatsızlık olarak ortaya çıkmaktadır. Norö gelişimsel bozukluk şeklinde tanımlanan otizm bunun sonucu olara davranış bozuklukları olarak kendisini göstermektedir. Hastalığın tespit edilme yaşı olarak üç yaş ve üzeri olmasının sebebi de bu durumdur. aniden sinirlenme, bulunulan ortama ayak uyduramama, arkadaş edinememe ve yaşanan ortamda düzen isteği gibi davranışsal bozukluklar görülebildiği gibi konuşma bozukluğu şeklinde bazı belirtilerde kendisini gösterebilmektedir. Otistik çocuklar ve tablet uygulamaları bir arada değerlendirildiğinde hastalığın bu belirtilerinde iyileşme görülme amaçlı kullanılan uygulamalar olduğu görülmektedir.

Otistik Çocuklar ve Tablet İle Tedavi Süreçleri

Otizm günümüz tıbbi ilerlemelerine rağmen henüz kesin olarak tedavisi bulunamamış hastalıklar arasında yer almaktadır. otizm ile ilgili yapılan araştırma ve incelemeler sonucunda hastalığı durdurabilecek ve iyileştirme sağlayabilecek tedaviler henüz geliştirilememiştir. Sadece hastalığın etkilerini azaltacak ve belirtilerini yavaşlatacak tedaviler uygulanmaktadır. İlaç tedavisi bu uygulamaların en başında yer almaktadır. İlaç tedavisine ek olarak otistik çocuklar ve tablet gibi uygulamalar kullanılarak hastalığın davranışsal belirtileri ile ilgili olarak düzelme sağlanması amaçlanmaktadır. Otizm ile ilgili olarak hazırlana aktiviteler ve hastalık bilgilerinin yer aldığı sayfalara otsimo.com adresinden ulaşabilirsiniz.