PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : e-İrsaliye İle İşyerinize Teknolojik Kolaylıklar


sosyaldeney4
01-03-2018, 18:15
http://alibulut.com.tr/wp-content/uploads/2016/11/dost.png

Büyük çaplarda üretimin gerçekleştiği, girdi çıktıların sürekli olarak kontrol edildiği defterlere irsaliye ismi verilmektedir. İrsaliyeler günümüzde hemen hemen her işletmenin sahip olması gereken defterlerdir. Teknolojinin bu denli yaygın olmadığı zamanlarda irsaliye tutma işlemi bir kişi tarafından deftere tüm girdi ve çıktıların günlük olacak şekilde yazılması ile gerçekleştirilmekte idi. Ancak teknolojinin gelişmesi ve iş hayatına büyük kolaylıklar sağlaması sayesinde e-İrsaliye (http://foriba.com/tr/e-irsaliye) sistemleri kurulmaya başlandı. İnternet üzerinden gerçekleştirilen bu elektronik irsaliye sistemleri, el ile tutulan sistemlerden hiçbir şekilde bir farka sahip değildir. Her iki irsaliye de hukuki hiçbir farklılık bulunmamakta, bunun yanı sıra içerilen bilgiler de tamamen aynı kapsamdadır.

e-İrsaliye Kullanmanın Avantajları

Alanında uzman olan firma müşterilerine sunmuş olduğu kolaylıkların yanına son yıllarda e-İrsaliye hizmetini de eklemiştir. Teknolojinin her türlü imkanından sonuna kadar faydalanmaya çalışan firma yapmış olduğu yenilik sayesinde işletmeler için büyük bir problemli de ortadan kaldırmayı hedeflemektedir. İrsaliye yani işletmenin girdi ve çıktı kayıtlarını sürekli olarak tutmak iş gücü olarak oldukça yorucu bir iştir. Elektronik irsaliye sayesinde ise iş gücü büyük oranda azaltılmakta ve bu işlem daha büyük bir hız kazanmaktadır. Elektronik irsaliyenin en büyük avantajı şüphesiz işletmeye kazandırmış olduğu hız faktörüdür. Öte yandan elektronik ortamda, tamamen müşteriler ile birlikte belirlenen güvenlik kriterleri sayesinde erişimin sağlanabildiği bu irsaliyeler güvenlik açısından da el ile tutulan irsaliyelere oranla daha üstündür.

Kendi e-İrsaliye Sisteminize Sahip Olun

foriba.com internet adresi üzerinden müşterilerine hizmetlerini sunan firma e-İrsaliye hizmeti sunmaktadır. Firma gerçekleştirmiş olduğu güvenilir ve hızlı irsaliye sistem çözümleri sayesinde müşterilerinin büyük bir beğenisini ve ilgisini toplamayı da başarmıştır. Siz de siteyi ziyaret ederek firma tarafından sunulan irsaliye çözümlerinden faydalanabilirsiniz.