PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : En Modern Kargo Yazılımı


sosyaldeney4
01-03-2018, 15:09
https://www.atlasyazilim.com.tr/Content/images/hizmetler/kargo-yazilimi.png

Günümüzde teknolojinin gelişmesi ile beraber pek çok şirket ve sektör kendisini teknolojik yazılımlara entegre etmek zorunda kalmıştır. Özellikle sürekli sirkülasyonun gerçekleşmekte olduğu kargo firmaları bu konuda büyük bir hassasiyet göstermek zorundadır. Zamanla yarışmakta olan kargo firmalarının hatasız bir şekilde işlerini gerçekleştirilebilmesi için kargo yazılımı (http://www.atlasyazilim.com.tr/hizmetler/yazilim/kargo-yazilimi) dediğimiz modern uygulamalar devreye girmektedir. Otomasyon sisteminin merkezini oluşturmakta olan kargo yazılımlarında pek çok opsiyon bulunduğundan dolayı firmanın işleyişi kolaylıkla gerçekleştirilmekte sıfır hata payıyla kargo sevkiyatı yerine getirilmektedir.

Kargo Yazılımı Özellikleri Nelerdir?

Kargonun taşınması ve hareki sırasında bütün işlemler tek bir merkezden takip edilebilmektedir. Kargo firmaları için en önemli opsiyon olan kargo sevkiyatının takibinin sıfır hata payıyla gerçekleştirilebilmesi için kargo yazılımı devreye girmektedir. Üç katmanlı yazılım mimarisi uygulandığından dolayı çok hızlı bir şekilde çözümler sunulmakta bununla beraber finansal kayıt işlemleri de aynı program tarafından takip edilebilmektedir. Ayrıca bütün faaliyetler gerçek zamanlı olarak kayıt altına alındığından dolayı firmanın oto kontrol sistemi maksimum seviyede çalıştırılabilmektedir. Programın her aşamasında devreye girmekte olan sanal mantık istendiği zaman devre dışı bırakılarak el terminali entegrasyonu da yapılabilmektedir. İnternet üstünden 7 gün 24 saat erişim imkânı vermekte olan program sayesinde raporlandırma opsiyonları da kolaylıkla gerçekleştirilebilmektedir. İstatistik ve raporlar muhasebe işlemleri tek bir programın bünyesinde toplandığından dolayı firmaya ekonomik çözümler üretilmektedir.

En Ekonomik Kargo Yazılımı Çözümleri

Kargo firmalarının personel iş verimliliğini artırmaları ve takip sisteminin sonuna kadar uygulanabilmeleri için modern ve stabil olan kargo yazılımlarına ihtiyaçları vardır. Eğer sizin de firma bünyesinde kargo yazılımı ihtiyacınız varsa ve kargoların zamanında hatasız bir şekilde ulaştırılmasını istiyorsanız atlasyazilim.com.tr adresine giriş yaparak firmanın sunmuş olduğu opsiyonlara göz atabilirsiniz.