PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : KRC Danışmanlık Hizmeti


zetbilisim
01-02-2018, 16:46
Rakiplerinin arasından sıyrılan KRC Yönetim Danışmanlık, danışmanlık hizmeti (http://www.krcyonetim.com/) olarak vazgeçilmezlerden. İş hayatının şekillenip planlanmasında üstün performansıyla tüm sektörlerde yer alan şirketlerin tercihlerinden.
**************
Yönetim Danışmanlığı

Kurum ve kuruluşların, planlı olarak ilerlemesini, kar oranını en üst seviyeye çıkarıp minimum risk sağlamak amaçtır. Gün, hafta, ay ve yıl olarak ayarlanan sisteme göre büyüme oranınız hesaplanıp raporları sunulur. Böylelikle gelecekte kurumunuzun yerini ve karını öğrenmiş olursunuz. Kurum ve müşteri arasında köprü görevi görür.
***************
Eğitim Danışmanlığı
* ******
Kurumunuzdaki çalışanların en üst seviyede verimi nasıl sağlayacağını, müşteri diyaloglarındaki dil ve beden eğitimi, kuruma müşteri kazandırma gibi çeşitli eğitimler verilir. Kurumun yararını göz önüne alarak planlamaların nasıl yapılıp uygulanacağı, çalışanın gelişimi üzerinde durup, yetkinliğini arttırmak amaçtır. Danışmanlık hizmeti, açısından en iyisi KRC Yönetim Danışmanlık'tır.
**************
Aile Anayasası Danışmanlığı
******* *
Ülkemizi esas alırsak kurulan şirketlerin kısa ömürlü olmasından dolayı, belirli zaman sonra kurumsallaşıp şirketinizin daha uzun ömürlü olarak devam etmesine yardımcı olur. Amaç hızla yükselip, gelirleri katlamak değil aynı zamanda aile bireylerinin de şirkette çalışarak tecrübe kazanması, ilerde yönetim hakkında bilgili ve ileri görüşlü olmasıdır. Danışmanlık hizmeti, aile şirketlerinin uzun süreli yaşamasına katkıda bulunur. KRC Yönetim Danışmanlık, bu konuda yardımcı olarak şirketinizin hem büyümesi hem de uzun yıllar ayakta kalmasını sağlar.
**************
Finans Danışmanlığı
*******
Şirketinizin yapacağı banka işlerini, nakit para akışlarının nasıl kontrol edileceği hakkında bilgi verir. Yatırımlarınızı doğru değerlendirip, her daim kar etmenizi sağlar.