PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : KRC Bordrolama Danışmanlığı


zetbilisim
01-02-2018, 09:20
Bordrolama danışmanlık hizmeti, şirketlere ait aylık ücret bordrolarının, şirketten gelen verilerden yararlanılarak hazırlanması, ödemeler, yapılacak olan kesintiler, sigorta işlemleri, vergi, net ücret gibi hesaplamaların yapılması ve bordrolamaya özgü tüm raporlama işlemlerinin yapılmasıdır.

Bordrolama Danışmanlığı Nasıl Yapılır?

KRC Yönetim Danışmanlık, öncelikle firmanın ihtiyacına uygun olarak bordrolama sistemini kurmaktadır. Tüm personelin özlük işlemleri ve işyerindeki çalışma süresi içerisindeki yasal işlemleri takip edilmektedir. Belli aralıklarda firmanın ihtiyaç duyduğu belge ve raporlar eksiksiz olarak sunulmaktadır. Firmada gerçekleşecek olan tüm işe yerleştirme ve iş sözleşmesi fesih işlemlerine danışmanlık yapılmaktadır.

Bordrolama Danışmanlığının Firmalara Sağladığı Katkılar Nelerdir?

Bordrolama ve bağlı olan süreçlerin outsource edilmesi işletmeye ciddi anlamda bir katkı sağlamaktadır. Firmaların yüksek operasyon ve işçilik maliyetleri bulunmaktadır. Bu gider kalemlerinin en aza indirilmesi için outsource önemli bir yer tutmaktadır. Bordrolama danışmanlığı (http://www.krcyonetim.com/2015/05/neden-krc-bordrolama.html) ile insan kaynağı seçme ve yerleştirme yükü hafiflemekte veya ortadan kalkmaktadır. Firma işgücünden kaynaklanan organizasyonel ve idari yüklerinden kurtulmaktadır. Firmalar, personel ile ilgili işe giriş, işten çıkış, personel dosyalarının hazırlanması, takibi, ücret hesaplamalarının yapılması, kurumlara verilecek olan bilgi ve belgelerin hazırlanması, takip edilmesi gibi yüklerden kurtulmaktadırlar. Ayrıca bordrolama danışmanlığı (http://www.krcyonetim.com/) ile, yasal yükümlülüklerin tek elden ve profesyonelce takip edilmesi, firma için olası riskleri de bertaraf etmektedir.

Firmaların, mevcut iç kaynaklarını diğer hedefleri için daha etkin bir şekilde kullanılmasını sağlamaktadır.*Günlük ve rutin personel işlemleri firmaya yük olmamaktadır ve uzmanlar tarafından belli başlı bu yöndeki sorumluluklar üstlenilmektedir.*