PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hemşirelik Bölümü Mezunları ve Mezuniyet Sonrası İş Olanakları


sosyaldeney4
12-29-2017, 11:21
http://www.nasilolunur.net/wp-content/uploads/2013/03/hemsire.jpg

Üniversite okumak bir ayrıcalıktır fakat günümüzde üniversitelerin ve bölümlerin artmasıyla birlikte mezun olunan üniversitenin önemi daha da artmıştır. Bunun yanında üniversite ile birlikte mezun olunan bölüm de çok önemli hale gelmiştir. Çünkü üniversiteyi bitiren birçok bölüm mezunu iş bulmakta zorlanıyor ve bu sayı her geçen gün artıyor. Bu yüzden üniversiteye geçecek olanların daha ilk aşamada hem üniversite hem de bölü tercihini ince eleyip sık dokumalarında fayda var. Mezun olunan üniversite kişinin, aynı zamanda hayat boyu etiketi oluyor. Eğer üniversitenin saygınlığı arsa mezun kişi, rakiplerine oranla daha avantajlı hale geliyor. İşte Üsküdar Üniversitesi kalitesi ve imajı ile mezunlarına bu artıyı katmayı hedefliyor. Bunun için bölüm tercihlerini de özenle yaptıklarını görüyoruz. Hemşirelik bölümü (https://uskudar.edu.tr/sbf/tr/sayfa/hemsirelik-bolum-hakkinda) gibi iş imkânı hiçbir zaman azalmayan onlarca bölümü üniversite bünyesinde barındırıyor.

Hemşirelik Bölümü Mezunları Gerekli Donanıma Sahip Olarak Hayata Atılıyorlar

Üsküdar Üniversitesi’nin Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde bulunan bölümlerden birisi de hemşirelik bölümüdür. Hemşirelik bölümü öğrencileri dört yıl boyunca en iyi eğitimi alıyorlar ve stajlarını da yine Üsküdar Üniversitesi’ne bağlı hastanelerde yapabiliyorlar. Bu sayede mezun olduklarında iş hayatına atılmak adına gerekli bilgi ve uygulamaya sahip olmuş oluyorlar.

Hemşirelik Bölümü Mezunlarının Çalışma Alanları

Üsküdar üniversitesinin hemşirelik bölümü mezunları, hemşirelik hizmeti, koruyucu sağlık hizmeti, tedavi edici sağlık hizmeti veren özel ve kamu hastanelerinde, sağlık ocaklarında, rehabilitasyon merkezlerinde ve daha birçok farklı kurumda çalışabiliyorlar. Hatta kendilerine özel sağlık kabinleri açarak dahi mesleklerini icra edebiliyorlar. Dilerlerse de fakültelerde akademisyen olarak görevlerine devam edebiliyorlar. uskudar.edu.tr internet sitesi üzerinden üniversiteye ulaşabilir, üniversite hakkında, akademik kadrosu hakkında, bölümleri, sosyal ve fiziki şartları hakkında bilgi alabilirsiniz.

denizci
03-13-2018, 17:13
teşekkürler.