PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : KRC Mali Müşavirlik


zetbilisim
12-28-2017, 09:26
Yönetim Danışmanlığı

Yönetim sürecinin tamamen belli başlı birtakım disiplinlere dayanıyor olması bu sürecin uzmanlık isteyen bir süreç olduğunu tanımlamaktadır. Bu anlamda yönetim danışmanlığına ihtiyaç duyularak gereken tüm danışmanlık hizmetleri bazında firmalar için KRC Yönetim Danışmanlığı hizmeti verilmektedir. Verilen bu hizmetle şirketlerin daha seri kararlar alması sağlanarak yönetim şemasının daha profesyonel bir biçimde seyretmesi üzerine belirli danışmanlık hizmeti verilmektedir.

Kurumsal Eğitim Danışmanlığı

KRC Yönetim Danışmanlığı alt dalları olarak yine eğitim sürecine yönelik olarak eğitim danışmanlığı hizmeti verilmektedir. Verilen bu hizmetlerle kurumların ihtiyaç duydukları özelliklerle tamamen kurumsal anlamda nitelik kazanması sağlanarak eğitim sürecinin tamamlanmasına çalışılmaktadır. Ayrıca pek çok yönden dikkate değer unsurlar taşıyarak kurumsal kimliğin beklentilerine uygun olarak kurumun geliştirilmesi eğitim süreciyle hedeflenmektedir.

Kurumsal Finans Danışmanlığı

Kurumların finansal süreçlerinin muhasebesi, kayıt altına alınması mali müşavirlik (http://www.krcmalimusavirlik.com/) konularının en öne çıkan konularındandır. Bu bakımdan KRC olarak verdiğimiz hizmetlerimizin bir diğer yönünü de kurumsal finans danışmanlığı hizmeti oluşturmaktadır. Bu hizmet sayesinde nitelikli olarak çalışmaları ele almaya dayanan, sayısal verilerle yola çıkarak firmanızın gelir ve gider denklemini hesaplayan danışmanlık ofisimiz tüm hatlarıyla ele almaya devam ettiği çalışmalar içerisinde sizlere hizmet aktarmaktadır. Bununla beraber finans danışmanlığı noktasında elde ettiğimiz analiz raporlarımızla da sizlere en iyi şekilde finansal danışmanlık hizmeti sağlamaktayız.

İnsan Kaynakları Danışmanlığı

İnsan kaynakları ve işe alım süreci konusunda da kurumunuzun sürekli olarak gelişmesi adına ortaya koymaya devam ettiğimiz çalışmalarımız bulunarak İK danışmanlığında da daima yanınızdayız.