PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Mont ve çanta seçimi


sinemay
12-27-2017, 21:07
Yağmurluk ve mont satın alırken dikkat etmeliyiz.
Sonbahar mevsiminin gelmesiyle birlikte, bizi sıcak tutan kıyafetlerimizi birer birer çıkarmaya başladık. Bir kaç mevsim boyunca kullanmayı düşünerek tercih ettiğimiz montlar, satın alırken ayrıntılarına dikkat etmemiz gereken kıyafetlerden biri.

Doğru Mont Almanın İpuçları
Yeni bir mont almaya karar verdiğimizde estetiğin dışında aramamız gereken özelliklerin başında;
•Sıcak tutabilme ve terletmeme özelliği
•Su geçirmezliği
•Fonksiyonel oluşu
•Dayanıklılık… gibi detaylar geliyor.

Columbia’nın Omni-dry yani çabuk kuruyabilme özelliğine sahip Armani mont (https://www.exxeselection.com/armani-jeans-erkek-mont) çeşitleri, sizi kuru ve terletmeden sıcak tutabiliyor

Şıklık Kadar İşlevsellik De Önemli
Havanın sıcaklığına göre her zaman kalın paltolar tercih etmek sağlıklı olmayabilir. Sıcaklığın çok da düşük olmadığı zamanlar daha ince dokunmuş, hava alan montlar daha kullanışlı olacaktır. Kapüşonlu ve daha hafif modeller mevsim geçişlerinde daha çok hastalığa davetiye çıkarmamak için kullanışlı alternatifler.

Rüzgarlı ve yağmurlu havalarda size yeterli olabilecek Converse’in rüzgarlık modeli de kullanışlılık ve parlak renkleri ile ön plana çıkıyor.

Çantayı kim sevmez? “Bu Benim Olmalı” diye vitrin camlarına, Gardrops.com sayfalarına az mı yapıştık? Artık en iyi yardımcımız Armani çanta (https://www.exxeselection.com/armani-jeans-kadin-canta) modelleri bizlere sunduğu modeller ile yakınımızda.

Gördüğümüz çanta için hayaller kurmadık mı? Filanca ayakkabımla nasıl güzel olur, yeni aldığım elbisemle çok yakışacak, kot pantolonumla tarzımı tamamlar demedik mi hiç?

Ahh demez miyiz ve bu yüzden bir de bakmışız dolap dolusu çantamız olmuş. Kimini çok nadir kullansak da o çantalar bizimdir; hatta Gardrops’umuzda paylaşmaya kıyamayız…

Çanta seçerken nelere dikkat etmeli nasıl seçim yapmalıyız?

Seçim yapmanın püf noktası kendimize nasıl bir çanta aradığımızın sorusudur:

– Kullanışlı mı?

– Tarz mı?

– Küçük ve ya büyük mü?

– Klasik mi?

– Spor mu? …gibi

Açıkçası bazen bu soruların hiç birini sormadan aşık oluyoruz çantalara ama biraz da bütçemizi düşünmek gerekiyor. Çanta almanın sonu yok (Bu cümle annemden alıntıdır:)

Benim seçimlerim küçük yandan askılı deri çantalardan yana oluyor. İçine cüzdan, telefon, anahtar ve olmazsa olmazlarım; göz kalemim ve kırmızı rujum sığmalı. Kim ne derse desin deri çantalar hem şık hem de tarz duruyor ve hangi tarzı seçerseniz seçin ikisine de uyum sağlıyor. Klasik kesim mavi bir kot üzerine beyaz bir gömlek ve siyah küçük deri çantayla harika bir kombin olur. Hiç denediniz mi? Eminim size de çok yakışacaktır.