PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : KRC Yönetim Danışmanlığı


zetbilisim
12-22-2017, 14:35
İşletmelerin geleceklerini belirlerken mutlaka ama mutlaka bir yönetim danışmanlığı hizmeti almalıdır. Ancak bu sayede mali açıdan ilerleyebilen, hedeflerini sayısallaştırabilen başarılı işletmeler meydana gelebilir. KRC vermiş olduğu yönetim danışmanlığı hizmetiyle işletmelerin ekonomik anlamda büyümelerini sayısal verilerle analiz edebilen, tahsilat işlemlerini ve sermaye ile kâr payını hesaplayabilen bir hizmet vererek işletmelerin ayakta kalmasını sağlamaktadır. Bunun yanı sıra kurum içi eğitim danışmanlığı, insan kaynakları danışmanlığı, aile danışmanlığı gibi farklı konular üzerine de profesyonelce davranarak danışmanlık hizmeti vermektedir. Vermekte olduğu bütün bu hizmetlerinde daima öne çıkan yaklaşım tarzı güderek çalışmalarını bu yörüngede sürdürmektedir.

İK Danışmanlığı (http://www.krcyonetim.com/2015/05/insan-kaynaklari-danismanligi.html)

İnsan kaynakları danışmanlığı işletmelerin olmazsa olmaz hassas noktalarını oluşturur. İşletmeleri büyütecek ve işletmeye katkıda bulunacak her bir personelin eğitilmesinden istihdam edilmesine kadar bütün süreçleri insan kaynakları birimi değerlendirmektedir. Bu amaç doğrultusunda da İK danışmanlığı sayesinde insan kaynaklarına yönelik profesyonel yönetim danışmanlığı (http://www.krcyonetim.com/2015/06/yonetim-danismanligi.html) çalışmaları gerçekleştirilebilir.

Kurum İçi Eğitim Danışmanlığı

Kurumsal anlamda personellerin eğitilmesi sürecine yönelik olarak da verilecek kurum içi eğitim danışmanlığı sayesinde birçok yönden öne çıkarılan pek çok unsurlar dikkate alındığında kurum içi eğitim danışmanlığının sağlandığı görülmektedir. Bunun yanında öne çıkan bir unsur oluşturması adına kurum içi eğitim sürecine yönelik olarak başlıca temel dinamikleriyle istihdam edilecek personellerin tüm hatlarıyla kurumda alacağı etkin pozisyona yönelik bir eğitimden geçirilmesi son derece öne çıkan bir gelişme olarak değerlendirilebilir. Bu da nitelikli olarak liyakatli personellerin seçiminde son derece önemlidir.