PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bursa Seri İlanlar - Bursa Ücretsiz İlan Platformu


websitekaydet
12-20-2017, 12:52
Site Adı: Bursa Sahibinden Platformu
Site Adresi : Bursa Seri İlanlarSitenin kullandığı altyapı : php
Açıldığı Tarih: 20.12.2017
Artık, Bursa; Bursa ilan, Bursa ilanları, Bursa iş ilanları, Bursa Sahibinden platformu artık yayında. Bursa buradan alıyor, buradan satıyor sloganıyla faaliyet hayatına başlıyor.https://i.hizliresim.com/yzQjb0.jpgİLANBURSA.COM Nedir?
Bursadanerede.com’un bir alt projesi olarak faaliyete geçen ilan portalıdır. Bugüne kadar 7 bine yaklaşan firmayı internet ortamında, arama motorlarında, haritalarda güncelleyerek, durmadan ilerliyoruz. Şimdilik son projemiz olarak gözükse de, asla son projemiz diyemeyiz, Bursa için çalışıyor daha da üretken olmaya gayret gösteriyoruz.
İLANBURSA.COM AMACI, AMAÇLARI?
Günümüzde internet ortamından alışveriş arttığı için artık insanlar çarşıya, pazara vb. yerlere sadece gezme amaçlı gitmeye başladı. Çünkü artık herkes elinde telefonuyla ve bilgisayarıyla internet ortamından ürünü araştırıyor, internet üzerinden satın alıyor. Bu platformlarda yer almayan mağazalar da işletmelerini bir bir kapatıyor. İnternet ortamında yer alan birçok yer ise işletmelerden platformlarında bulunmaları için yüksek maliyetli ücret alıyorlar. Bundan dolayı da bazı işletmeler bu alanlarda yer alamıyor. Biz de “Bursa sahibinden” platformunu kurarken bunları düşündük. Kendi imkânlarımızla hiçbir ücret almadan Bursa ilan portalını açma kararı aldık. Bu platform sayesinden dışarıdan tüketimi içeriden tüketime çevirebilmek en aza indirgemek istiyoruz. Aslında birçok portal Türkiye geneli hizmet verdiğinden dolayı insanların bir şeyleri ararken daha da zorlandığını gördük. Bu yüzden, Bursa’da yaşayanların Bursa ile ilgili her şeyi kolayca bulabilmesini sağlayabileceğimiz amacını da amaçlarımızın başına koyduk. Bursa’da yaşayanların bulabileceği gibi, dışarıdan da insanların, Bursa ile ilgili bir şey araştırdığında ilk bakacağı internet sayfası olarak, Bursa üreticilerine kazanç sağlamayı hedefliyoruz. Bu sayede dışarıdan tüketimi, içe çevirmekle birlikte, içeriden üretimi dışarıdan tüketime çevirmiş olacağız.
https://i.hizliresim.com/6yOM3N.jpg
Neden, İLANBURSA.COM’u Kullanmalısınız?
Çünkü; Buradan al, buradan sat ki, sen kazan, Bursa kazansın.Şöyle düşünmek gerek; Sen şehrinden almazsan, şehrin kazanmazsa, şehirde yaşayanlar hiç kazanamaz. Şehrimiz Bursa, Türkiye’mizin 4. büyük şehri fakat dışarı çıkıp kime sorsanız diyeceğiz şudur ki, Bursa büyük şehir değil, Bursa büyük köydür. Üretim alanında Dünya’da ve ülkemizde aslında ana damar, en büyük üretim şehirlerden tekidir. Bu şehir de bir şeyi bulamamak daha uyguna alamamak mümkün olmaması gerektiğini düşünüyoruz.Büyük elektronik marketler ve diğer mağazalara baktığımızda, başınıza bu olay mutlaka gelmiştir. Bir dizüstü bilgisayar alacaksınız, bakıyorsunuz diyorlar ki size, diğer bir ilde mağazamızda var fakat o ürün size o gün lazım yada bir gün içerisinde. Siz bu ürünü o gün temin etme imkanına sahip olmanız gereken büyük bir şehirde yaşıyorsunuz ve bu mağazalar bu ürünleri bulundurmak zorunda demeyelim fakat gereğindeler. Aslında internet ortamında sağlıklı bir platform olmadığı içinde Bursa’da bulunan bu ürünü bulamadığınız için Bursa’dan yani yerel işletmelerimizden alamıyorsunuz. İşte burada dur demek için, ilanbursa.com açıldı. Alacağın her şeyi şehrinden alırsan, şehrin kazanır, sen kazanırsın. Buradan satarsan, yine sen kazanır, şehrine kazandırırsın. Mesela ekonomi olarak daha da ileri düzeye gidemediğimizin sebeplerinden biride dışarıdan tüketim sağlamaktadır. Bursa’da kazandığını dışarıda tüketirsen, içeride üretimi ilerletmez, tükenmesine sebep olabilirsin.Bursa sahibinden kiralık ev, Bursa Sahibinden Satılık ev, Bursa Otomobil İlanları, Bursa Araba İlanları, Tüm sektörlere uygun ilan kategorilerine yer verilmiştir.
https://i.hizliresim.com/WG5oJq.jpg
İLANBURSA.COM ÜCRETLİ Mİ?
Hayır, ücretli değildir. Mağazalar için 100 ilan hakkı, standart kullanıcılara 5 ilan verme hakkına sahiptirler. Sponsor işletmelerin ilan girme sayısı 250 ve dopinglerden yararlanma hakları mevcuttur.
İLANBURSA.COM İÇİN GELEN GENEL SORULAR?
Çevremizden ve dışarıda projelerimizi anlattığımızda bizlere gelen sorular:Siz nasıl kazanıyorsunuz, nasıl ücretsiz oluyor, daha sonra başımıza iş çıkmasın ?İnsanların temeline baktığımızda şöyle bir gerçek var ki; artık kimseler iyilik yapmaz, kimse kimseye böyle hizmet vermez. Hayır verebilir. Bursadanerede.com bu zamana kadar kimseden ücret almamıştır.Aksini iddia edebilecek hiç bir firma işletme veya şahıs yoktur. Bu projeyi kuran insanlar kendi bütçelerinden katkılar sağlayarak ve bir kaç firmanın sponsor desteğiyle faaliyetini sürdürmektedir. Bizlerin istediği Bursa kazansın, biz zaten kazanırız mantığıdır. Bursa’da nerede ile bizler para kazanmamış olabilir fakat bir çok insanla, bir çok işletme ile iletişim, dostluk kurmuş bulunmaktayız, bu zaten bizim için en büyük kazançlardan bir tanesi. Bursa daha bulunabilir bir şehir oldu gözümüzde.
İLANBURSA.COM MAĞAZA AÇARKEN YADA İLAN VERİRKEN NELERE DİKKAT ETMELİ!
Bursa sahibinden ilan portalı olarak kurduğumuz, ilanbursa.com’a öncelikle üye olurken doğru bilgileri doldurmanız öncelikle kurallarımızdan bir tanesidir. Çünkü ilan sırasında insanlar sizinle doğru bilgileriniz sayesinde iletişim kurabilirler. İlan verirken İlan kurallarını mutlaka okuyunuz. İlanlarınızda imla hatalarına, ilan girerken ilan başlığınızı dikkatli bir şekilde yazınız.Aynı ilanı iki kez açtığınız tespit edilirse, üyeliğiniz askıya alınır. Mağazalar içinde aynı kurallar geçerlidir. Mağaza açacak iseniz, resmi işletme olmak zorundasınız, aksi taktirde mağazanız onaylanmaz ve üyeliğiniz askıya alınır. Mağazanızın onay alabilmesi için, bizlere işletme olduğunuza dair Vergi Levhası vb. Onay departmanızım telefonunuzu arayarak işletmeye ait olduğunu doğrulamaktadır. Kısacası vergi mükellefi olmayan firmalar hiç bir şekilde mağaza oluşturması ve mağazasının onay alması mümkün değildir.
İLANBURSA.COM GET’Lİ SATIŞ YAPABİLİR MİYİZ, MOBİL UYGULAMASI VAR MI?
Güvenli Alışveriş Sistemi entegrasyon aşamasındadır. Çok yakın zamanda diğer platformlarda olduğu gibi, ilanbursa.com kullanacıları Güvenli Elektronik Ticaret sistemini kullanabileceklerdir.
Şuanda ise; Android uygulamamız yayındadır, Burada indirebilirsiniz; İLAN BURSA ANDROİD UYGULAMA (https://play.google.com/store/apps/details?id=net.ilan.bursa.splashscreen)
Çok yakında ios uygulaması yayında olacaktır.Güncellemeleri, tüm gelişmeleri ve videoları buradan takip edebilirsiniz; Bursa İlan Haberleri (https://ilanbursa.com/blog.html)
Ücretsiz ilan portalına buradan ulaşabilirsiniz; Bursa Seri İlanlar (https://ilanbursa.com/)
Bursa ve 17 ilçesi İnegöl, Yıldırım, Karacabey, MustafaKemalPaşa, Nilüfer, Keles, Gemlik, Orhangazi, İznik, Yenişehir, Harmancık, BüyükOrhan, Orhaneli, Osmangazi, Kestel, Gürsu, Mudanya ilçelerinde yer alan vergi mükellefi işletmelerin yer alabileceği, Bursa’da yaşayanların ilan girebileceği bir platformdur.

Bursa İlan, Bursa ilanlar, Bursa Seri İlanlar, Bursa İş İlanları, Bursa Sahibinden