PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Çizme ve bot nasıl giyilmeli ?


sinemay
12-17-2017, 21:51
Kısa boylu kadınların öncelikli tercihlerinden olan yüksek topuklar, yalnızca yüksek oldukları için uzun boylu göstermezler. Sivri burunlu ayakkabılar bacak boyunuzu uzatacağı için, çizme ve botlarınızda da sivri burunlar vazgeçilmeziniz olmalı. Özellikle diz altında kullanacağınız çizme modellerinin bacaklarınızı tam olarak sarması ve sivri burna sahip olması, etek, elbise veya pantolonunuzla uyumu da yakalamanızı sağlayacaktır.

Peki kısa boylu kadınlar nasıl yağmur çizmesi (https://www.deichmann.com/TR/tr/shop/spor/spor-ayakkabilar/spor-ayakkabilar-lastik-cizme.cat) giymeli? Son yıllarda trend olan sivri burun kovboy çizmeleri de kısa boylu kadınların ilk tercihlerinden olmalı. İster mini bir etekle kombinleyin, ister diz üstü salaş ve etnik desenli bir etekle kullanın; kısa boylu kadınlar nasıl bot giymeli dendiğinde akla ilk siz gelmelisiniz.
Son birkaç yıldır gece gündüz kullandığımız postal botlar da kısa boylu kadınlar nasıl kışlık bot (https://www.deichmann.com/TR/tr/shop/bayan/bayan-ayakkabilar/bayan-ayakkabilar-bot.cat) giymeli sorusuna doğru bir cevap olacaktır. Zira bu botların kullanımı salaş ve/veya dar parçalarla olabildiği için, tarzınızı yansıtacak stili yaratmanız da kendinize güvenli ve şık durmanızı sağlayacaktır.

Vücut tipiniz ve boyunuza göre doğru seçimleri yaptıktan sonra artık tamamen gülüşünüz ve duruşunuz sayesinde akıllardan çıkmayacak bir görünüme sahip olacaksınız.
Kısa boylu kadınların en çok yaşadığı çelişkilerden biri de kısa boylu kadınlar nasıl çizme giymeli; hangi boy çizme yakışır, hangi boydan uzak durmalıdır? Öncelikle önemli olanın dışarıdan görünüşünüz olduğunu unutmayın. Bunun da tamamen rahat görünmenize bağlı olduğunu hesaba katarsanız, ayaklarınızın içinde rahat edeceği bir ayakkabı içinde bulunması şart. Kendinizi rahat hissettiğiniz oranda, dışarıdan da rahat ve böylece kendine güvenen bir kadın olarak görüneceksiniz.

Fakat uzun boylu görünüm sağlamak için elbette bazı şartlar da var. Özellikle bunun bir oran olduğunu düşünerek seçimlerinizi de buna göre yapmalısınız. Yüksek bel şort, etek ve pantolonlar optik bir yanılsama yaratacağı için uzun boylu görünmenize de yardımcı olacaktır. Bunun yanında çizmenizi de diz altında seçerseniz, vücudunuza oranı doğru yerde olacağı için boyunuzu bastırmadan gösterecektir.

Diz üstü çizmeler ise kısa boylu kadınlar nasıl çizme giymeli denildiğinde akla en son gelmesi gereken modellerdir. Zira belinize yakın olacak bu model, boyunuzu daha da kısa gösterecektir.