PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Deep Web Giriş


deryayilmaz
12-09-2017, 13:19
Konu Deep Web Giriş ancak bu konu sanıldığı kadar basit bir şey değil. Kesinlikle diğer siteleri , basit Türk yapımı forum sitelerini , blog siteleri , facebook gruplarını Deep Web diye yemeyin çünkü hiç birine giriş yapınca Deep Web’e Giriş yapmış olmuyorsunuz

Deep Web Giriş konusu üst derece yazılım , bilgisayar ve Network bilen uzman şahısların yapabileceği şeylerdir. Çünkü bu gireceğiniz yerler sadece web sayfaları değil teknik bilgi gerektiren ftp adresleri , sunucular , java ile kodlanmış sayfalar olacaktır.

İşte bu sebepten ötürü biz sizler için bir program hazırladık. Bu program teknik bilgisi olmayan kişilerin Deep Web Giriş sorununu çok kolay bir şekilde çözüyor. Üstelik program ücretsizdir. Programı indirmek isteyenler aşağıda bulunan mesaj kısmından bize Wp yada mail adresini atabilir.

Programın indirme linkini Wp numaranıza yada Mail adresinize atarız. Mail yada Wp paylaşmak istemiyorsanız , Programın linkini atın diye mesajda atabilirsiniz , Facebook yada Twitter adresinize de yollamamız için link paylaşabilirsiniz. 🙂 Yazımızı okuduğunuz için teşekkür ediyoruz.

Program Linki : https://www.trsitem.com/ads/deep-web-giris/